Bezuhant a Cyberpunk 2077 játékosok száma

79%-os zuhanást könyvelhet el a Cyberpunk 2077, a Steam aktív játékosállományát tekintve.

A CD Project RED nagyon nehezen fog majd megszabadulni a Cyberpunk 2077 okozta károktól, hiszen a részvények és a visszamondott vásárlások után most valódi számokban mutatkozik meg az elégedetlenség. A mai adatok szerint ugyanis a Steam-felületén 1 millió körüli aktív játékossal nyitó játékot ma már csak 225 ezren nyüstölik.

Ez pedig 79 százalékos esés, amit egyébként a The Witcher 3: Wild Hunt esetében három hónappal a premier után történt meg. Szóval a Cyberpunk 2077, bár a készítők folyamatosan adják ki hozzá a javításokat, nem sikersztoriként vonul be a játékvilág történetébe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • cateran #20
  Haha..troll kommenteket emlegetsz troll? Vagy ez, vagy olyan hulye vagy, hogy ketrecben kellene mutogatni....
  Utoljára szerkesztette: cateran, 2021.01.21. 20:11:08
 • Macropus Rufus #19
  na végig olvastam ezt a pár kommentet... Nem emléxem, hogy aki most itt szapulja ezt a játékok pl. a Witcher 3-nál is eljátszotta volna ezt v. mondjuk a GTA 5 esetében. A GTA 5 bugjaival tele van a youtube. Kezdve a falon átmenős karakterektől az értelmetlenül repülő autókik (pont mint a Cíberpunk-ban).
  A Witcher 3-ról meg nem rég találtam egy tök jó bug videót. Ott is vannak.
  Abban egyetértek, hogy nem kellett volna még kiadni. Mert ez egy übergagyi. De az, hogy valaki a GTA-hoz hasonlítja mondván az jobb.... Hááát ez is übergagyi.
 • cylonflatus #18
  "79 százalékos esés, amit egyébként a The Witcher 3: Wild Hunt esetében három hónappal a premier után történt meg" azért egy ilyen összevetés két olyan játék között, ahol azt egyik estben a main story a sokszorosa a másiknak -arról nem beszélve ha úgy játszik az ember mint én, nem rohanva, elolvasok mindent, a talált notikat, könyveket, élvezem és a részévé válok a sztorinak, nem csak végigrohanok, hogy elmondhassam letudtam-
 • Lapajka #17
  Egyik nekem szóló személyeskedő troll beírást sem olvastam végig bocs... az első 2-3 szóból látszik, hogy az illető még azt sem fogta fel, hogy itt nem én vagyok a téma... még jó hogy tetszik nagyon a Cyberpunk ezen az értelmi szinten... XD
 • kicsizoz #16
  Nem baj, ha valami nem tetszik, de hogy ennyire magabiztos vagy az már komoly probléma... csak két gondolat, ami elbizonytalaníthatott volna:
  Nem találni egy tesztet sem ami nem azt mondaná, hogy remek a játék.
  Steam-en 79%-os a pozitív értékelés.
  Megértem, ha nem talált el a megvalósítás, és nem jön be (nekem sem jön be minden játék), de legalább nézz körül gyerekes személyeskedés helyett...
 • kicsizoz #15
  Mindenki lehozta a cikket, mert ha már földre került, rugdossuk még kicsit :)
  De lehet ezt úgy is nézni, ugyanezeket a számoat, hogy megjelenés óta (most 4 és fél hete) folyamatosan vezeti a singleplayer-es játékok listáját.
  Ha a multikkal is összenézzük, ma jan 10.-én is az 5.-ik a listán ami kugróan magas főleg, ha azt nézzük, aki csak a kampányt tolja, hamar végez.
 • kraven54 #14
  Teljesen rendben lesz ez a játék egy fél év múlva
 • Gladiator #13
  vao... te biztos valami nagyon fasza srac vagy, temerdek jatekos tapasztalattal, es most nagyon frankon megmondtad, hogy akinek ez a jatek tetszik, az biztos csak egy kis csira tini, akinek apuci vett egy konzolt, de bezzeg te aztan most ezt jol megszakerted.

  szerintem maszturbalj surubben, tele vagy frusztracioval.
 • enproba1 #12
  ennél unalmassabb játék nincs
 • bandeeeeee #11
  Kipukkadt a lufi. Ami körül ekkora hisztéria, az mindig egy kamu. Lásd Szar Citizen.