Ötvös Tibor

Rambo a Mortal Kombat 11-ben

Rambo is bekerül a Mortal Kombat 11 kínálatába.

A héten már olvashattunk különböző pletykákat azzal kapcsolatban, hogy ismét bővül a Mortal Kombat 11 játékos választéka, és ma hivatalosan is bemutatkoztak az új harcosok. A november 17-én megjelenő Mortal Kombat 11 Ultimate csomaggal egy időben jön a következő Kombat Pack 2 is, melyben három új karaktert köszönthetünk.

Rain és Mileena már ismerős lehet a franchise világából, azonban a veterán John Rambo most teszi első alkalommal tiszteletét a játék világában. Ráadásul maga Sylvester Stallone adja a karakter hangját, így minden teljesen autentikus lesz. A Mortal Kombat 11 Ultimate egyébként tartalmazza a Kombat Pack 1-et és az Aftermath kiegészítőket, illetve a most bejelentett csomagot is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #2
    Az meg a másik véglet lenne. Rambonak senki ellen sincs sok esélye, Goku pedig mindenkit egyszerre lenyomna kisujjal 2 másodperc alatt. :D Legalábbis ha az erőviszonyokat és a tényeket vesszük alapul... tehát hogy melyik karakter milyen mértékben képes befolyásolni az őt körülvevő környezetet...

    Elég erőltetett crossoverek, sokszor nem passzolnak egymáshoz az univerzumok. A múltkori T-800 vs. RoboCop is elég hülyeség volt szerintem. A T-800 konzervdobozt hajtogatna RoboCopból pillanatok alatt. Jobb lenne az MK univerzumon belül új karaktereket létrehozni, és nem gagyiságokat kitalálni. (Ha az MK önmagában még nem elég gagyi. Bár a maga kategóriájában és stílusában állítólag elég jó helyen áll.)
  • VolJin #1
    Shon Goku mikor lesz benne? :-)