Így fest a Horizon: Forbidden West

Látványos trailerrel robbant be a Horizon: Forbidden West.

A pletykák ismét igaznak bizonyultak, hiszen folytatást kap a Horizon: Zero Dawn. A hivatalos leleplezésre a Sony rendezvényén került sor és végül a Horizon: Forbidden West címet kapta a projekt. Ráadásul egy igen látványos trailert is kaptunk, melyben szinte az összes bejárható területet megtekinthetjük.

A Guerrilla Games azonban nagyon titkolózik a játék kapcsán, hiszen a lejjebb látható videón kívül semmit nem tudunk még a projektről. Az azonban biztos, hogy az idén nem jelenik még meg a játék és hogy csak PS5-re lesz elérhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Blage7 #6
  Persze, nem vagyunk egyformák. Én például a The Witcher sorozattal vagyok úgy, hogy a szerepjátékos tábor nagy része szerint a legjobb játék valaha, én viszont az első résszel 1-2 óránál többet sose játszottam, a második résszel egy percet sem, a harmadikkal meg csak néhány órát. Őszintén szólva nem tudnám megfogalmazni hogy mi a gond vele, de valahogy egyáltalán nem tud lekötni. Másrészről meg ott van a The Elder Scrolls sorozat, amibe rengeteg órát beleöltem, pont nemrég kezdtem bele az Arena-ba megint.
 • Ender Wiggin #5
  Most tekintsünk el attól, hogy ez egy realisztikus megközelítés-e vagy sem (hogy egy ilyen világban tényleg az íj az egyetlen lehetséges fegyver, vagy hogy lehet-e mindenféle módosított nyilakat készíteni, ami még repülni is képes stb.), a végigjátszás videókból azért kiderül, hogy sok robot csak áll és várja, hogy szépen lődözzék. Sajnos a giccses grafika azonnal elárulja, hogy ez egy konzol játék. Egyszerűen hiányzik belőle az a tényező, ami miatt én bele tudnám élni magam... Semmi baj azzal, hogy neked tetszik, persze. Valószínű, hogy van olyan, ami meg nekem tetszik, és neked nem.
  Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2020.06.14. 11:07:41
 • Blage7 #4
  Személy szerint nekem a Horizon Zero Dawn volt az a játék ami végül rávett arra, hogy beruházzak a PS4-re, nem is bántam meg, nem kérdés hogy a folytatásra is benevezek.
  Ez a "nyillal óriásrobotok ellen" dolog meg csak kis részben igaz. Valóban az íj meg a nyíl a fő fegyvered a játékban, de ha sima nyílvesszővel lősz egy fejlettebb robotra, akkor az valóban annyit is ér mint fing a hurrikánban. Az inkább az emberi ellenfelek ellen jó. Robotok ellen ott vannak a módosított nyilak, savas és robbanó fejek a páncélok átütésére, áramköröket rövidre záró nyilak amiktől megbénulnak néhány másodpercre, stb... Illetve ott vannak a különböző csapdák meg egyéb fegyverek is (gépágyú például). Szóval van benne okosság. Persze már amennyire egy sci-fi/fantasy játéknál ez lehetséges. De kinek a pap, kinek a paplan ugye...
 • Evoluti0N #3
  A sok értelmes hozzászólás. "Meglepő" módon olyanoktól, akik nem játszották az első részt.
 • Montanosz #2
  ja sose értettem hogy lehet ilyesmibe beleélni magunkat vagy egyáltalán hány éveseknek készül. Talán 5-6, vagy azoknak akit a twichen láttam hogy közvetités közben káromkodik meg az ágyékát masszirozta, valami magyar figura volt
  Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2020.06.13. 18:48:03
 • Ender Wiggin #1
  szépnek szép, de nyilakkal óriásrobotok ellen... ilyen okosságokat látva kojima pizzafutár szimulátora egész vonzónak tűnik.