Ötvös Tibor

Készül a Diablo 2: Resurrected?

A jelek szerint a Diablo 2 új kiadása lesz a Blizzard következő műve.

Évek óta hallani arról, hogy a Diablo második része, mely a legtöbb rajongó szerint egyértelműen a széria legjobb darabja, új kiadást kap. A Blizzard berkeiből eddig nem érkezett hivatalos információ a dologgal kapcsolatban, és ma sem innen jött az infó, hanem a francia Actugaming oldalán. Érdemes megjegyezni, hogy bár ez még így pletykának minősül, de a honlapon érkeztek korábban az első hírek az Overwatch 2-ről, a Diablo 4-ről és a World of Warcraft: Shadowlands-ről is, szóval biztos forrásuk van.

A hír pedig annyi, hogy az Activision Blizzard egyik belsős csapata, a Vicarious Visions (Crash Bandicoot N.Sane Trilogy) már javában dolgozik a Diablo 2 remasteren, mely a Diablo 2: Resurrected címet kapja majd és hamarosan meg is jelenik. A forrás szerint a Diablo 4 még messze, az Immortal nem nyerte el mindenki tetszését (pontosabban szinte senkiét sem) és a kiadó nem akarja rajongókat Diablo nélkül hagyni. Várjuk a hivatalos infót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • sz4bolcs #4
  Durva lenne egy Dio2 a Diablo 4 motorjával. Még mindig emlékszem a végtelen mefi runokra, vagy hogy milyen érzés volt, mikor kiesett egy arany diadem.
 • Gladiator #3
  Fél fiatalságom a Diablo 2-re ment el:D Ha ez jó lesz, valószínüleg a felnőttkorom is...
 • Relixo #2
  " Diablo 2 remasteren, mely a Diablo 2: Resurrected címet kapja majd és hamarosan meg is jelenik"

  Tehát összegezzük az eléggé leszerepelt Jay Wilson irányításával készült Diablo 3 után (aukciós ház, ladder fail, server fail stb...) bejelentették az Immortal-t ami már önmagában is nevetséges és szánalmas volt. Eközben lehúztak még egy bőrt a rajongókról egy Necromancer kiegészítővel a Diablo 3-hoz kapcsolódóan. Bejelentették a Diablo 4-t ami első ránézésre egész jónak tűnt de mint lehet tudni különféle csatornákból az addigi játék 3/4-t kukázták és most teljesen átgondolva mondhatni újra kezdték.
  Aztán most "Ha ló nincs, szamár is jó" alapon kidobnak egy Diablo 2 remastered-t amit rajongók már kb 2016 óta csinálnak HD remastered néven nem kis sikerrel folyamatos frissítésekkel.

  Ez így elég kapkodásnak és izzadság szagúnak tűnik a Blizzard-tól! Sajnos már ők se azok akik régen voltak. Annak idején minőség és megbízhatóság jellemezte a céget most már EA szintű lehúzás lett a politikájuk és a sok bukott kísérlet meg csak elveszi a játéktól még jobban az emberek kedvét. Nem hiába tolják még ma is sokan az alap Diablo-val és a 2.résszel. Ott még tudtak valamit alkotni...
 • wraithLord #1
  Szerintem már lassan 15 éve nem játszottam vele, de most biztos végigtolom megint, ha ez jó lesz. Ha nem, akkor az eredetivel... :D