Ötvös Tibor

Új trailert kapott a The Last of Us Part II

Új, a sztorit bemutató trailert kapott a The Last of Us Part II.

Újabb videót kapott az év egyik, ha nem A legjobban várt PS4 játéka, a The Last of Us Part II. A mostani videó ráadásul az eddig viszonylag titokban tartott történet mélységeibe enged bepillantást és azt kell mondanunk, hogy bizony nagyon izgalmas kalandnak tűnik a folytatás. A játék június 19-én jelenik meg.

Öt évvel az első küldetésük után Ellie és Joel Jackson városában telepedtek le. Egész békés életre letek, hiszen a többi túlélő, aki velük és sem szeretne problémát a másikkal. Azonban egy eseménysorozat derékba töri ezt a szép életet és Ellie elkeseredett küldetésre indul, hogy egyesével levadássza a bűnösöket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atyuska #2
    Miért kell szét trollkodni a játékot?????
  • sárkánylovag #1
    Miután véresre cikizte a fél youtube meg a kiszivárgott videókból már mindent lehet tudni most próbálja menteni a menthetőt a Sony.
    Nem kellene LMBTQ pénzekkel befolyásolni a történetet.
    A fehér ember meghal, a kislány leszbi lesz és a felétől egy meleg vagy transznemű fene se tudja ellenséget kell irányítani. Hogy nem ezt veszed a gyerekednek karácsonyra az egész biztos.
    Meg az is hogy sok fejlesztőnek felfordult a gyomra és otthagyja a társaságot, vagy vár a bónusz pénzekre hogy megpattanjon csak épp csúszik az egész a botrány miatt.
    Felveti azt az egyszerű vásárlói jogot hogy jogod van e beleszólni abba hogy kivel akarsz játszani, nem nőjogi aktivistáknak kellene belepofázni a fejlesztésbe , hanem ha szupermárió játékot veszek abba a szupermárió legyen benne és ne egy meleg virágcserép az írói szabadság nevében...
    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2020.05.08. 05:16:02