Ötvös Tibor

Feltámad a Shadow Man

Visszatér az Acclaim kultikus képregény-adaptációja, a Shadow Man is.

A Nightdive Studios nem szórakozik túl sokat, hiszen az utóbbi időkben folyamatosan jelentik be a különböző kultikus program feldolgozásait. A napokban a Szárnyas fejvadász visszatérést jelentették be, de előtte tudhattuk meg, hogy készül a Doom 64 is. Ma pedig kiderült, hogy az Acclaim 1999-es kultikus akciójátéka, a Shadow Man is megkapja az új változatát, hiszen készül a Remastered kiadás, ami a Nintendo 64-es verziót veszi alapul.

A Shadow Man Remastered hőse ismét a túlvilági "hős", Michael LeRoi, akivel az élők világát kell megóvnunk a holtaktól. A feljavított kiadás 4K-s grafikát ígér, melyet szintén a KEX grafikus motor hajt. Ezzel együtt kiderült, hogy maga a képregény is visszatér, mely május 20-án jelenik meg. Várjuk az új kiadást és a korábbi tapasztalatokból kiindulva hamarosan jön a hír a Shadow Man 2 Remasteredről is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kissssss0 #2
    ez is ott fekszik évek óta a "need to play ASAP" listámon, de soha nem jutok el oda hogy játsszak is vele.
  • Tinman #1
    Anno letoltam, csíptem, elég komor, néha horror cucc volt. DE! Ebből csinálhatnak bármilyen riméket', az a játékmenet ma már gáz. A pályák ma már rémesen statikusak, az egész csak brutálisan átdolgozva tud komolyan vehető lenni.