Ötvös Tibor

16 év után jön PC-re a Kingdom Under Fire: The Crusaders

Nem kapkodta el a Bluside a 2004-es Kingdom Under Fire: The Crusaders PC-s változatának fejlesztését, hiszen 16 évvel az eredeti Xbox premierje után jelenik meg a port.

Még az első Xbox konzolra jelent meg 2004-ben a Kingdom Under Fire: The Crusaders, mely nem robbantott bankot, de nem is sikerült rosszul. A játék most, 16 évvel az eredeti premierje után megkapja a PC-s portját is, méghozzá február 28-án. Aki azonban azt várja, hogy bármilyen komolyabb grafikai javítást kap majd a port, az téved, hiszen igazából pár apróbb javítást leszámítva ugyanazt kapjuk, mint a konzolosok anno.

Azaz egy taktikai akciójátékot, melyben szerepet kap az RPG is. A Kingdom Under Fire: A War of Heroes történetét folytatja. A legnagyobb gondot a kontroller kiváltása okozta, de elméletileg sikerült a billentyű-egér kombóra áttervezni az irányítást. 3D-s térképet illetve átalakított ikonokat is hoz majd az új kiadás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #2
    Szerintem ugyanannyi a jó ötlet (lásd indie fejlesztők... meg időnként nem indie-k is), csak sokkal nagyobb lett a játékipar. Ami leginkább tőkét és erőforrást jelent, a kreatív emberek mennyisége nem iparméret kérdése. Ebből kifolyólag nagyobb lett az ügyeskedés aránya. A nagy cégek jellemzően (tehát nagy arányban) a bőrlehúzás valamely formáját választják, mivel ez egy stabil stratégia, a lehető legstabilabban tartja a részvény árfolyamot. :D
  • Ellaberin #1
    Ez is bizonyítja, hogy nem megy a történet írás, nincs új ötlet. Tele vagyunk reamekekkel és most meg egy 16 éves játékot adnak ki pc-re, jóformán úgy, hogy csak lefújják róla a port.