Ötvös Tibor

Mozgásban a Godfall

A Godfall az első bejelentett PS5 játék volt, melyhez ma érkezett egy friss trailer.

A Sony tavaly decemberben mutatott be a Sony PlayStation 5 konzoljára készülő játékai közül párat, melyek között szerepelt a Godfall is. A lovagi fantasy akciójáték akkor kapott egy hangulatos kis videót is, mely kellően fellelkesíthette a műfaj szerelmeseit. Ma pedig érkezett egy gameplay videó is, melyben végre magát a játékmenetet tekinthetjük meg.

A Godfall egy fantasy világban játszódó slasher, melyben a különböző lootokat felhajtva tudjuk majd fejleszteni karakterünket és segíteni ezáltal a többieket a kalandban. A Godfall látványára nem lehet majd panasz, ráadásul PC-re is elérhető lesz. A szóló kampány mellett pedig 2-3 fős ko-op mérkőzéseket is vívhatunk. A Godfall az idei év végén jelenik meg, PS5-re és PC-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Blage7 #1
    Friss trailer a feje a kedves cikkírónak. Ha rendesen utána nézett volna, ez egy (elvileg) törölt videó még a játék előző verziójából, mielőtt úgy döntöttek hogy next-gen játék lesz, benne is van a videó címében, "not PS5 footage", szóval minimum több hónapos videóról van szó, ha nem régebbi. Maximum új gameplay videó, de trailer semmiképp.