Ötvös Tibor

Kratos neje az új God of Warban?

A jelek szerint Kratos és neje, Faye kapcsolatára épül majd a következő God of War.

Feltehetően a PS5 megjelenése után visszatér a God of War is, mely a jelenlegi generáció egyik legjobb akcióját nyújtotta. Azonban ez még csak pletyka, hiszen a Sony berkeiből nem került még ki semmi, de a játék rendezője, Cory Barlog már elkezdte a felvezetést. Az egyik interjújában ugyanis elárulta, hogy miután Kratos-szal már családos emberként találkoztunk a 2018-as fejezetben, így érdekes lehet az ő találkozásuk története is.

Ezek szerint akkor egy prequel lesz majd, azaz az előző fejezet előzményeit mutatja majd be a God of War új része. Az sem elképzelhetetlen, hogy Kratos és Faye kapcsolata csupán az új játék elején, mintegy Epilógusként jelenik meg, bár Barlog nyilatkozata szerint Faye jóval erősebb volt, mint azt sokan gondolnák és így fontosabb szerepet kaphat is kaphat. Várjuk a leleplezést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • professional #7
    És Kratosról meg kiderül, azért ilyen morci mert bemelegedett és így vezeti le a frusztrációját :D
  • Blage7 #6
    Hát kinek a pap, kinek a paplan. Ha úgy vesszük, az első részben is szerepet kap Kratos családja, csak ugye ott már halottak voltak, így ez a vonal annyira nem új.
    Az új nézet meg vagy bejön vagy nem, nekem nem volt gondom vele.
    Egyébként meg nem tudjuk még milyen formában lenne benne Faye, szóval szerintem még kár temetni a sorozatot, bár azt én sem szeretném ha az egész átmenne egy Godess of War vonalba, csak mert "modern időket élünk".
  • NEXUS6 #5
    XD
    Hát igen, magyarázkodhatnál, de egyik fülén be, a másikon ki, pont, mint a harcicsákány! :D
  • t_robert #4
    azért nehéz lesz megmagyarázni az anyósodnak, hogy miért settenkedsz mögötte két 0.50-es kaliberű mondjuk Magnum Desert Eagle-vel.(menjen biztosra a férfi ember, ha már teszi)
    Ne izguljon a kedves mama...nem személyes(kegyes hazugság) ma kiderült egyik játékban, hogy maga lett a főellenség... hamar túl lesz rajta... :)
  • professional #3
    Én végigszúrtam mind3 GOW-t oda-vissza God és Khaos módban, a mellék szálakat is, mai napig előveszem a 3at ha hentelni akarok Sose játszottam még jobb játékkal, de az a legutóbbit sikerült úgy elbaszarintani, ezzel a nézet váltással és az apáskodással ahogy nem sok minden mást eddig...és ha még most össze is pinázzák, az lesz ám az igazi kiherélése a sorozatnak...
  • Blage7 #2
    Hát ha csak emiatt nem vágtál bele, akkor megnyugodhatsz, szó sincs pátyolgatásról. Kratos inkább olyan mint egy kiképző őrmester, játék közben meg csak néhány gombnyomás hogy Atreus besegítsen pár lövéssel, ennyi...
    2018 egyik legjobb akció játéka szerintem, csak emiatt ne hagyd ki.
  • NEXUS6 #1
    Ne már! Főellenség meg az anyós lesz. XD
    Csak azért nem vettem még meg a legutóbbit sem, mert egy akciójátékban nem akarok egy kissrácot pátyolgatni, ha ilyen mélyebb élményre vágyok, akkor végignyomom pl a Detroitot.