Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Dungeons & Dragons: Dark Alliance

A hétvégén mutatta meg magát a Dungeons & Dragons: Dark Alliance.

A Wizards of the Coast és a Tuque Games bejelentette legújabb alkotását, mely természetesen a Dungeons & Dragons világában játszódó RPG lesz. A Dark Alliance 2020 végén jelenik meg és az első előzetes alapján megéri majd várni rá. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a játék a Baldur's Gate: Dark Alliance spirituális folytatása, aminek köszönhetően ismerős helyekre juthatunk majd el és persze a karakterek sem lesznek idegenek.

Sajnos a sztoriról nem tudunk még semmit, de az biztos, hogy ismét R.A. Salvatore történetére épül a program. A játékmenetet tekintve a négy fős ko-op móka lehet a legizgalmasabb része, a többi az akció-RPG-kben megszokott vonalat hozza. Feltehetően hamarosan további információkat kapunk majd, melyeket mindenképpen megosztunk veletek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Voltan #3
    Igen, ráadásul a Drizzt féle banda már igencsak avas. Nem mondom, tizenévesen imádtam a könyveket, de erősen elszállt már felettük az idő, és ez a mostanra "kiforrott" félisten szinten lévő kalandozócsapat, élén Drizzt-tel, már inkább vicces, mint jó. Komolyan venni legalábbis nem lehet. Táposabbak, mint Rey a Star Warsban :D Mindent levágnak, amit érnek, és vacsorára otthon vannak. Ez a későbbi regényekben is érződik, abba is hagytam az olvasásukat jó régen
  • wraithLord #2
    Igaz, BG:DA, de azok is inkább hasonlítottak az IwD-kre vagy az NwN-ekre, mint amit ma értenek aRPG-n. Ma gyakorlatilag már klasszikus cRPG-nek számít az IwD is, a maga korában inkább hasonlítgatták a Diablo-hoz (h&s akció RPG elemekkel), mint a BG-hez.
  • wraithLord #1
    A BG spirituális folytatása. :D Ahhoz képest igencsak értelmesre sikeredett. :D
    Igaz, másképp nem lehetne eladni, egy klasszikus crpg-be senki bele se kezdene, max. közösségi finanszírozzással... ahogy eddig is volt.

    Hát mit is mondjak, nem várom. :D