Ötvös Tibor

Godfall - az első PS5 játék

A The Game Awardson mutatkozott be az első, csak PS5-re érkező játék.

A The Game Awardson mutatkozott be az első, hivatalosan is PS5-re érkező játék, melyet a Counterplay Games fejleszt és a Gearbox Publishing logója alatt jelenik meg. A Godfall egy fantasy világban játszódó slasher, melyben a különböző lootokat felhajtva tudjuk majd fejleszteni karakterünket és segíteni ezáltal a többieket a kalandban.

A Godfall látványára nem lehet majd panasz, ráadásul PC-re is elérhető lesz. A szóló kampány mellett pedig 2-3 fős ko-op mérkőzéseket is vívhatunk. A legérdekesebb, hogy 2020 végét jelölték meg a premier dátumának és így a PlayStation 5 is biztosan megjelenik már akkorra. A Godfall ugyanis konzolokon csak a Sony konzoljára lesz elérhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Blage7 #4
  Gearbox Studio Québec/Gearbox Software azok fejlesztők, az ő játékaikat a 2K adja ki. Amire Te gondolsz, az a Gearbox Publishing, úgyhogy annyira mégsem irreveláns.
 • Ender Wiggin #3
  A gearbox csak kiadó, tehát irreleváns, hogy hány szart fejlesztettek a múltban. A Halo PC-n egy utolsó szégyen trágyadomb.
 • Blage7 #2
  Nem teljesen az ő érdemük, rajtuk kívül még 4 csapat dolgozott azon a játékon. De valóban, a Gearbox-nál 50-50% az esély, mert voltak/vannak jó játékaik (Half-Life portok és kiegészítők, Halo: Combat Evolved társfejlesztés, Brothers in Arms sorozat, Borderlands sorozat), meg voltak ugyanúgy mellényúlások (Alien: Colonial Marines, Duke Nukem Forever, Battleborn), szóval majd kiderül...
 • ugh #1
  Ez a válto csinalta a kolonialos marinenit is nem?
  Biztos fasza lesz a jatek, nem lesz bugos es ugy fog kinezni mint a videok.