Ötvös Tibor

Fél óra Diablo IV

Fél órás jelenetben mutatta meg magát a Diablo IV.

A Diablo IV leleplezése után a Blizzard úgy gondolta, hogy kicsit bővebben is bemutatja a karaktereket és elsőként a Barbár került a figyelem középpontjába. A 24 perces videóban szinte az összes képessége és egy kicsit a háttér-története is bemutatkozik. A fejlesztők kommentálják is a látottakat és így nehezítik meg a várakozást. A premier továbbra sincs kitűzve, de idén biztosan nem jön.

A csapat az első három játszható karaktert is bemutatta. A Barbár mint közönség-kedvenc nem maradhat el, aki ismét az erejével segíthet a csapaton. A Varázslónő a Diablo 2-ben megismert képességeit hozza vissza, míg a Druida képes azonnali alakváltásra, így Vérfarkas, Vérmedve és emberi s bármikor lehet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • wraithLord #5
  Szerintem a Mogyoro25-re jobban emlékeztet. :D
 • sz4bolcs #4
  A sötétebb tónus ok, de az összes többi Dio3-ra emlékeztet..
 • Zoliz #3
  Csak jót vagy semmit, mert az a PiCi demokrácia.
  Klassz, odavagyok ezért a D3 klónért amiben csak a mászást látom fejlődésnek.
 • hawkie22 #2
  Ha ez tényleg ilyen lesz, mint a videóban, akkor nálam biztos vétel. Nekem egy az egyben a Dio2-t hozta vissza emlékekben, rúnaszavakkal, socketeléssel, a sötétebb tónussal... Mikor jelenik már meg? :)
 • sz4bolcs #1
  Annyira egyszerű lenne a történet: Csak lecopyzzák a valaha készült legjobb játék mechanikáját, adnak hozzá szép grafikát. Túl egyszerű?