Ötvös Tibor

Új trailert kapott a Werewolf: The Apocalypse

Újabb jelenetet kapott a Werewolf: The Apocalypse.

Csak jövőre érkezik a Werewolf: The Apocalypse, mely ma kapott egy újabb videót. Túl sok extra dolgot nem tudhatunk meg az eddigiek felett, de azért érdemes megnézni. Az biztos, hogy hangulatilag nem lesz gond a programmal, a kérdés inkább a játékmenettel kapcsolatban vetődik fel. Mindenesetre mi várjuk a premiert.

A fejlesztést az a Cyanide végzi, akik a Styx: Master of Shadows, Blood Bowl és Call of Cthulhu munkálataiért is felelnek, így feltehetően nem lesz egy rossz próbálkozás. Persze ehhez azért kellene valamilyen információ is a játékról, de eddig csak annyit tudhattunk meg, hogy az alaphelyzet szerint egy vérfarkas bőrébe bújhatunk, aki a fejlett és lakott városban kénytelen uralkodni vagy éppen szabadon engedni dühös természetét. Cahal, a hős a bolygónkat elpusztító cég, a Pentex ellen harcol, minden eszközzel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Voltan #1
    "A fejlesztést az a Cyanide végzi, akik a Styx: Master of Shadows, Blood Bowl és Call of Cthulhu munkálataiért is felelnek, így feltehetően nem lesz egy rossz próbálkozás."

    Hááááát, ezek azért nagyon erősen középszerűek voltak. Reméljük, ez nem lesz rossz, megérdemelne a Werewolf egy jó játékot...