Ötvös Tibor

Cyberpunk-FPS lesz a Ghostrunner

Bemutatkozott a Ghostrunner, mely a Titanfall utódjának is tekinthető.

A Ghostrunner elég látványos prezentációban jelentette be létezését. A leginkább egy cyberpunk köntösbe öltöztetett Titanfall-ként is aposztrofálható játék egy jó kis trailert kapott, melyben a falon futástól kezdve a magasból történő támadásokon át a brutális kivégzésekig minden látható. Ezek fényében kíváncsian várjuk, milyen sztorit kanyarítanak a játékhoz.

Az alaphelyzet a következő: a szokásos világégést követően az emberiség csak az úgynevezett The Tower berkeiben talált biztos menedéket, melyet a titokzatos The Architect épített. A személy évekkel ezelőtt elhunyt, titokzatos körülmények között, bár ezt senki nem mondja ki hangosan. Jelenleg a The Keymaster diktálja a szabályokat és így mindenki már gyerekkorában kap egy chipet, amivel egy kaszthoz tartozik és ez nem is változhat élete során. Az elkerülhetetlen lázadás is kibontakozóban van és ennek egyik emblematikus figurája leszünk mi. Kiber-harcosként elég jó a kiképzésünk ahhoz, hogy feljussunk a Torony tetejére és megtudjuk, mi az igazság. A Ghostrunner még nem kapott megjelenési dátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Akkor ez most a Mátrix, a Dishonored meg a Mirror's Edge elemeinek összelopkodása lesz egy giccses szarban prezentálva?
  • Ellaberin #2
    Architect meg Keymaster? Honnan is ismerős ? :D
  • gombabácsi #1
    nem vagyok biztos benne, hogy a cyberpunk iránt érdeklődők ilyen mészárlásos játékra vágynak. főleg hogy ez logó a blade runnerre hajaz :)