Ötvös Tibor

Vegyes fogadtatás kapott a Marvel's Avengers

A várakozások ellenére elég vegyesen fogadta a játékos társadalom a Bosszúállók játékot, de a Crystal Dynamics nem változtat semmin.

A Square Enix és a Crystal Dynamics az E3-on végre leleplezte a Marvel's Avengers játékot, mely azonban elég vegyes fogadtatásban részesült. A rajongók erőteljesen kifogásolják mind a mai napig, hogy a karakteret nem a filmekben megismert színészek arcát kapták, ami azért mondjuk érthető, hiszen a játék inkább a képregényekhez kapcsolódik. A másik, hogy a csapat elárulta, hogy bár egyszerre 4 játékos lehet a pályán, de nem irányíthatják ugyanazt a karaktert.

Azaz ha már valaki kiválasztotta Vasembert, akkor a többiek már nem ölthetik magukra Tony Stark szerepét. Ráadásul ez csak multiban és a mellékküldetésekben kap szerepet, hiszen a szóló kampányt csak egyedül játszva tudhatjuk le. Akit pedig a grafika zavart, az megnyugodhat, hiszen bár a karakterek dizájnja marad, de a külsőségeken még csiszolnak a fejlesztők a premierig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Most nem azért, de az faszság lett volna, ha 4 Vasember kergeti egymást... ezen kár háborogni. A filmes arcok hiányán is, bár a fanyalgóknak jó hír, hogy Fury biztos hasonlít majd, elvégre a fekete Fury-t eleve Samuel L. Jackson-ról mintázták. :)
    A beígért mikrotranzakciók valószínűleg sokkal gányabb dolog lesz.