Ötvös Tibor

Maneater - megnézhetjük a fő ellenségünket

Cápaként egy vérbeli cápavadász lesz a legnagyobb ellenfelünk, akit most meg is ismerhetünk.

A Tripwire tavaly nyáron jelentette be, hogy emberevő cápaként szelhetjük majd a vizeket és harcolhatunk meg az emberekkel és a tengerek más lényeivel is. A Maneater is kap azért egy fő ellenfelet aki egy sokat tapasztalt cápavadász lesz és vele gyűlik majd meg a dolgunk folyamatosan.

A történet szerint kis cápaként halászok ölték meg anyánkat, minket pedig kivágtak belőle és sorsunkra hagytak. Folyamatosan fejlődve, harcolva más vízi élőlényekkel és persze az emberekkel kell végül bosszút állni anyánk halála miatt. A Maneater nem kapott még megjelenési dátumot, de a program csak PC-re lesz elérhető és a Steam Korai Hozzáférésébe is hamarosan bekerül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #3
  miért szerinted azt hol tanítják, hogy a maszkot fel kell tolni a homlokra? mert szerintem sehol, mégis minden filmben úgy csinálják, még az állítólagos profik is... :-)
 • quatlander #2
  Jó lesz ez szerintem.
 • lammaer #1
  Áh, nem lesz jó, mert láthatóan nem értenek a könnyűbúvársághoz (a sárga cső az a tartalék reduktor aminek hónalj alatt a helye) és a feketének kell a váll felett jönnie (kevésbé esélyes hogy hadonászás közben kiveri az ember a saját szájából)

  Ezek után tuti a cápákkal se interjúztak hogy valóban gyakori e a cápamama és a cápagyerek közti érzelmi kötődés. Szóval a sztori se jó. Felejtős :D