Franczy

A Screamer 4x4 már master lemezen van

A Screamer 4x4 egy fantasztikus realizmussal ellátott terepjáró szimulátor program, melyet egy kis magyar fejlesztőcsapat, a Clever's készített.

A nemrég megjelent játszható demó után a szimulátorrajongók egyre nagyobb várakozása övezte a programot. Ezzel kapcsolatban most egy jó hírrel tudunk szolgálni, hiszen a készítők szerint a szoftver európai változata már november 24-én Master CD-re került, míg a teljesen magyar nyelvű változat várhatóan e hét közepén fog hasonló sorsra jutni. Ezután már csak a kiadótól függ a a megjelenési időpont.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Mint azt korábban már megtudhattuk, a program várható itthoni ára 7990 Ft lesz. Most pedig tekintsük át, mit nyilatkoztak a készítők a demó megjelenése óta történt változásokról:

"Az első és legfontosabb változás, hogy egyjátékos módban 60 trophy-n lehet játszani, változtatható napszakban és időjárási körülmények között. A teljes autó kínálat: Land Rover Defender 90, Toyota LandCruiser, Jeep CJ7, Jeep Cherokee, Mercedes G, Jeep Wrangler, Mitsubishi Pajero, Mercedes Unimog. Ezen felül még két megnyerhető cheat autó található a játékban: Toyota Hilux Bigfoot, Raba H18 (6x6 katonai teherautó). Az autókhoz a valódi motorválasztékot kínáljuk, de alapból csak a legkisebb motor és a gyári differenciálzárak (már amelyiknek van) állnak rendelkezésre.

Klikk ide! Klikk ide!

A Single Player módban a bajnokságokon lehet újabb pályákat, felszereléseket, és autókat nyerni. Alapból A Land Rover Defender 2.5D, és a Jeep CJ7 2.5 terepjárókat nyúzhatjuk, és ezek valamelyikével lehet elkezdeni a bajnokságot. Trophy módban, csak a már megnyert pályákon, a megnyert autókkal lehet menni. Van egy Tutorial mód is, ahol megtanulhatjuk vezetni az autót, használni a differenciálzárakat, és leküzdeni az akadályokat.

Sokan jelezték, hogy gond a tükör, vagy hátsó nézet hiánya, ezért készítettünk egy hátranézetet is. A demóból ki lett hagyva a visszajátszás, természetesen most már ez is működik. Van Direct 3D támogatás és elindul Win2000 alatt is. Szintén változott a térkép, lekerült a bal alsó sarokba, és egy fix méretű ablakban forog, ennek köszönhetően nem takarja be sem az autót, sem az előtte lévő pályát.

Sokat változott a fizikai modell, a demóban szereplő csúszós, alacsony súlypontú autóval szemben a véglegesben már jóval reálisabb az autók mozgása. A teljes verzióban már vannak nagy textúrák, és van porozódás, sarazódás is. Szintén van sérülés (ami sajnos kívülről nem látszik, ellentétben a Virgin honlapján említettekkel), ami befolyásolja a fizikai paramétereket, ezáltal a mozgást. Például megszorulhatnak a kerekek, tönkremehet a lengéscsillapitó, és a motor, stb.. Valószínűleg ezeken kívül még sok más is változott ami most nem jut eszünkbe, de ezt majd Ti megtaláljátok úgy is. :)

Multiplayer módban többféle játékmódban játszhatunk, akár egyszerre négyen is: King of The Hill (minél tovább a hegyen kell maradni és segíteni kell az ellenfélnek, hogy minél hamarabb a szakadékba zuhanjon :). Off Road Rally (hagyományos körpályás verseny, több féle pályán), Destruction (no comment), First to Point (a véletlenszerűen megjelenő bójákat kell leghamarabb felvenni), Catch-Up (Domination jellegű játékmód, minél több bóját kell "magunkévá tenni". :)"

A játék készítői ezenkívül mindenkinek köszönik a játékról való véleményét, ötletét, melyeket például itt nálunk, a Supergamez fórumán is meg lehetett vitatni magukkal a Clever's Team tagjaival is. Én pedig ezzel zárnám a cikket: hajrá magyarok, csak így tovább!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Richter III #17
    Nekem meg van a Teljes verzió.
  • Richter III #16
    Szerintem Nagyon jó egy játék mert igazán meg van az élmény ti nem Így gondoljátok.
    Meg még valami játék nem akar elindulni GL módban.
  • kereszturi97 #15
    sziasztok tud valaki küldeni linket hogy honnan tom leszedni a teljes verzót
  • kkamik #14
    valaki tudna nekem küldeni linket,hogy honnan tom leszedni