Ötvös Tibor

Wanking Simulator - Ez a hoki nem jégen zajlik

Nagyon meredek ötlettel jön a Wanking Simulator.

Vannak játékok, melyek csak azért születnek, hogy botrányt kavarva érjenek el sikereket. Gondolom most mindenkinek a Postal jut elsőre eszébe és ez nem véletlen. Az a franchise ugyanis csak és kizárólag a botrányokról szól és elég szépen meg is élt belőle a csapat - ráadásul még egy hitvány mozifilmet is kapott. A MrCiastku fejlesztőinek jóvoltából ma bemutatkozott egy nagyon hasonló karrier előtt álló program, a Wanking Simulator.

A Wanking igazából maszturbációt jelent és a lenti jelenetet látva bizonyára senki előtt nem kérdés, mi is lesz a feladatunk. A főhős Winston Gay, aki Gay Bay városában akar maszturbációs káoszt teremteni (igen, ez a hivatalos szinopszis). Ehhez szuperképességek is rendelkezésre állnak, melyekkel teleportálni is tudunk, például. Mindenesetre a játékban azért a komolyabb részek ki lesznek kockázva, a megjelenés pedig ősszel várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #6
  Csak egy kérdésem lenne: a szimuláció nem azt szolgálja imitálni, ami a valóságban történik? Vajon volt már a világon olyan, aki farokverés közben szaladgál az utcán autókat robbantgatni, miközben minden élőlény és tárgy a levitál körülötte?
 • vilinger #5
  Na, majd a youtube-on jönnek a rugdosós, répaverős videók... :O
 • Zombee #4
  Egyértelműen. Ha egy program nem vállalja be, aminek hirdeti magát, kár is megcsinálni. Mintha a GTA-ban csak kerékpárt meg a boltban csokit lehetne lopni, és bérgyilkosság helyett csak felpofozni egy légycsapóval.
 • leeloodallas #3
  "Mindenesetre a játékban azért a komolyabb részek ki lesznek kockázva"

  Ezt hívják BECSICSKULÁSnak. A krumplileves legyen krumplileves. ;)

  A témában az etalon továbbra is a Bone Town.
 • grebber #1
  Édes istenem