Ötvös Tibor

Mozgásban a Rage 2

Újabb jelenetet kapott a Rage 2.

A Rage 2 elég kétesélyes premier előtt áll, hiszen már alapból megosztó volt az első fejezet is. Éppen ezért a Bethesda folyamatosan adja ki az újabb és újabb videókat a programból. Ma érkezett egy újabb, melyben 10 percnyi játékmenetet tekinthetünk meg. Látványosnak látványos a játék, de kérdés persze, hogy mire lesz ez elég.

Hősünk, Walker mindent elvesztett és úgy dönt, hogy ezért mindenkinek felelnie kell. A játék, mint már említettem, nagyon gyors és elég őrültnek is tűnik. A bemutatott változatban ugyanis a végén Walker lehív egy eco podot, amiben egy fejlesztést talált. Ennek alkalmazása után szupererőkre tesz szert és könnyebben igázza le az ellent. A RAGE 2 május 14-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    az első alapjában véve tetszett (a DLC-k miatt kétszer is végigjátszottam), csak a vége valahogy el lett kapkodva. azóta vártama folytatást, erre most itt van ez az izé, aminek úgy tűnik semmi köze nem lesz az elsőhöz.
  • sad1976 #1
    ez az a játék aminek az első része sem ,nem hogy a második rész is hiányozna valakinek. jöhet a trollkodás.kalapos,zetor.anyámpicsája

    Utoljára szerkesztette: sad1976, 2019.02.13. 18:19:39