Ötvös Tibor

Újabb jeleneten a Rage 2

Újabb jeleneteket kapott a Rage 2.

Újabb jeleneteket kapott a Rage 2, melyek alapján a korábbiaknál is hosszabb bepillantást nyerhetünk a játékba. Mindkettőben magát a játékmenetet láthatjuk és persze mindkettőben kellő akciót is láthatunk. A Bethesda folyamatosan próbál javítani a Rage 2 megítélésén, ám az első, korai beszámolók is egy kusza és színes világú játéknak írják le a programot.

Hősünk, Walker mindent elvesztett és úgy dönt, hogy ezért mindenkinek felelnie kell. A játék, mint már említettem, nagyon gyors és elég őrültnek is tűnik. A bemutatott változatban ugyanis a végén Walker lehív egy eco podot, amiben egy fejlesztést talált. Ennek alkalmazása után szupererőkre tesz szert és könnyebben igázza le az ellent. A RAGE 2 május 14-én jelenik meg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #1
    ezek a rózsaszín/magenta színek miért kellettek? De tényleg.
    Ezt leszámítva a játék nekem annyira nem bejövős. Az első rész hozott valami posztapokaliptikus világot. Tetszett. De ez micsoda? Az, hogy a Wasteland területén van két Wellspring is az nem gáz? Vagy ez a Wellspring nem azonos az első részben szereplő kolóniával? Vagy idő közben megpimpelték? De igazából ez a magenta/rózsaszíntől megyek a falnak. Miért kellett?