Ötvös Tibor

Egy helyen lesz csak beszerezhető a RAGE 2

Nagyon úgy tűnik, hogy a Rage 2 csak a Bethesda rendszerében lesz elérhető.

Egyre több nagy kiadó gondolja azt, hogy mellőz minden PC-s forgalmazói felületet és a saját rendszerében teszi elérhetővé a nagy címeit. Ennek a rendszerben a Steam a legnagyobb vesztese, hiszen először az EA kezdett az Origin felületével komolyabb konkurenciát álltani a Valve számára, majd most a Bethesda a Launcherrel kezd el mesterkedni. A Fallout 76 után ugyanis most a RAGE 2 is mellőz minden PC-s felületet és csak a Bethesda Launcher berkeiben lesz tölthető.

Hősünk, Walker mindent elvesztett és úgy dönt, hogy ezért mindenkinek felelnie kell. A játék, mint már említettem, nagyon gyors és elég őrültnek is tűnik. A bemutatott változatban ugyanis a végén Walker lehív egy eco podot, amiben egy fejlesztést talált. Ennek alkalmazása után szupererőkre tesz szert és könnyebben igázza le az ellent. A RAGE 2 május 14-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    Kihagytad az egyik legnagyobb profitot termelő saját felületet, Blizzardét :-D
    Az Ubi engem nem zavar, mert ők nem exkluzívak, a játékaik steamesek is egyben és a steam sem zavar, mert még mindig a legnagyobb webshop (és hiába van rengeteg retailer, a steam árai is versenyképesek). Az EA Origin már sokkal idegesítőbb, de az ME-n (azt meg pofátlanul túlárazva nyomják, lásd a DLC-ket) kívül nem érdekel semmi, amit kínálnak...
  • Macropus Rufus #3
    anno amikor elindult a steam, már szóba került egy haver részéről, hogy mi lesz akkor ha minden gyártó saját felülettel oldja meg a dolgot. Akkor úgy véltem, hogy miért tenné, ha már valaki megcsinálta akkor használja azt, de neki lett igaza.
    Gyak. el fogunk jutni oda, hogy minden cégnek saját felülete lesz ahonnét begyűjthetjük a játékokat és a licence elfogadás után megosztjuk velük az életünket...
    Nem kell nagy logika hozzá, hogy észre vegyük azt, hogy ez a modell mostanában kezd a halál útjára lépni ui. ahogy NeOreg3 is említette: kapják be. Steam, Origin, Ubisoft, Bethesda és még lesz jó pár. Én már nem is veszek olyan játékot amik nem Origin vagy Steam fiókkal mennek. Steam a Rage miatt lett, az Origin meg a SimCity miatt, de több nem lesz, ha a játék ezeknél legálisan nem elérhető és mindenféleképpen kell, akkor torrent + crack és b@sszák meg.
  • arty #2
    +1
  • NEOreg3 #1
    A RAGE 1 steamen van meg.

    A RAGE 2 is ott lesz meg legálban, vagy sehogy. Ha nem kell nekik a pénzem, hát ez van. :)
    Utoljára szerkesztette: NEOreg3, 2018.12.11. 10:04:19