Ötvös Tibor

Mortal Kombat XI - rengeteg kedvenc kimarad

A 4chan értesülése szerint Johnny Cage, Goro, Sonya, Kano, Baraka, Mileena és Ferra/Torr nem tér vissza a 11. Mortal Kombat részben.

Érdekes információk jelentek meg a 4chan oldalán a Mortal Kombat XI kapcsán, melyeket azért érdemes még mindig pletykaként kezelni. A legfontosabb, hogy december 6-án leplezik le a programot a The Game Awards 2018-on és hogy kaland-móddal is bír majd a program. Ez nem lesz más, mint a Shaolin Monks amolyan folytatás-féléje, de szabadon alkothatjuk meg a karakterünket és adhatjuk meg a képességeit is. Ráadásul két fős ko-op módban is letudhatjuk a kalandot. Mellette pedig visszatér a megszokott történet is, melyben Raiden alapos változáson megy át és már mindenkit megbüntet, aki kicsit is veszélyezteti a Föld biztonságát.

Liu Kang császár és Kitana császárné sereget verbuválnak és szeretnének egy ősi követ megtalálni. Shang Tsung és Reiko megállapodásra jutottak a Kotal Kahnnal és együtt védik a Külső Világot. Azonban Reiko valami saját "üzletbe" vágott, melynek megvalósítása közben életét vesztette. Mindez jól hangzik és még az is örömhír, hogy Fujin immár játszható karakter lesz. Azonban rengeteg kedvenc már csak maximum ellenfélként tűnik fel a történetben, hiszen Johnny Cage, Goro, Sonya, Kano, Baraka, Mileena és Ferra/Torr kimaradnak a választható harcosok közül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)