Marcell

Pro Rally 2001 demó

"Szimulátor a számítógépeden? Akkor csatold be magad és gyerünk a Pro Rally 2001-gyel." - Olvasható a játék hivatalos német honlapján.

Amióta a Colin McRae Rally szélviharként betört az autóverseny-játékok piacára, a rally játékok lettek a legsikeresebbek ebben a kategóriában.
Nem csoda hát, hogy az Ubi Soft is kipróbálja magát ebben a műfajban, itt az alkalom, hogy mindenki eldöntse: megérte-e egy új rally játékot készíteni olyan remek vetélytársak mellett, mint a már említett Colin McRae Rally 2 és a szintén sikeres Rally Championship 2000.

Klikk ide!   Klikk ide!

Az ECTS kiállításon ismertették meg a Pro-Rally 2001-et a közönséggel. A legfontosabb dolog, amiben a Pro-Rally 2001 eltér a többi rally-játéktól, hogy itt több út közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt, így egy kicsit nagyobb szerepet kap az interaktivitás. Akár külső kameranézetből, akár a látványos kerék mögüli kameranézetből vezetünk a Pro Rally 2001 elképesztően valósághű, valóban olyan érzés, mintha ott lennél a pályán. Minden jármű 1600 poligonból áll. Valós idejű árnyékok, fotórealisztikus textúrák alkotják a játék lenyűgöző grafikáját. Eső, hó és köd teszi változatossá, ugyanakkor nehezebbé is a száguldást.

Klikk ide!   Klikk ide!

A Pro Rally 2001-ben 12 ország, 24 pályáján zajlanak a versenyek, 4 különböző játékmódban. Lehetőségünk lesz tanulómódra is, ahol megtanulhatjuk a Rally minden fortélyát, videóbejátszások, autózási tippek és persze oktatónk segítségével.

Mehetünk Arcade trófeákért, indulhatunk bajnokságban, vagy az osztott képernyő támogatással egy gépen ketten is versenyezhetünk egyszerre. Ha ez nem lenne elég, a Gameloft Online Service szerverén internetes versenyeken is indulhatunk.

Klikk ide!   Klikk ide!

A játékban található 15 autót (itt van a Peugeot 209 is) 3 csoportba sorolták: Kit Cars, N csoport, A csoport Minden járgányon több mint 60 szimulált mechanikus rész garantálja az autózás realisztikus élményét. Ebből fakadóan az ütközéseknél elszenvedett károsodások jelentősen kihatnak majd az autók viselkedéseire.
A járművek motorhangjai is félelmetesen jók, bár ez nem is csoda, hogyha a valóságból rögzítették.

Klikk ide!   Klikk ide!


Klikk ide!   Klikk ide!


Klikk ide!   Klikk ide!

A Pro Rally 2001 még karácsony előtt a boltokba kerül, addig is nézegessétek a képeket és próbáljátok ki a demót!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • saba #11
    megjelent :
    Pro Rally 2001
    alt.binaries.games.reposts
    xx/38
    ItsMe