Marcell

Megnyitották a Championship Surfer hivatalos honlapját

Az O'Neill Championship Surfer nevű szörfjátékot az ausztráliai Krome Studios csapata készíti.

Ha kiválasztottuk a legszimpatikusabb karaktert, a játékban található 8 világhírű O'Neill szörfös közül, a 30 eredeti O'Neill szörfdeszkából is ki kell válogatnunk a nekünk tetszőt, hogy a lehető legjobban "másszuk" meg a vad hullámokat. Minden szörfözőt teljes 3D-ben modelleztek, minden mozdulatukat a valós életből vitték számítógépre. A mozgásoknál Mark Richardson, az ausztrál szörfbajnok is közreműködött.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

7 különböző játékmód áll rendelkezésünkre: szabad szörfözés, edzés, bajnokság, arcade verseny, rumble, trick attack, king of the wave. A virtuális szörfözés nem is olyan egyszerű feladat. Ahhoz, hogy a hatalmas hullámokon bonyolult trükköket tudjunk bemutatni -esés nélkül- bizony sok gyakorlásra lesz szükség. Figyelni a hullámot, helyesen időzíteni, és aztán megfelelően irányítani szörfösünket, nem kispályás feladat. Az első időkben bizonyára sokat fogunk úszkálni az olykor 30 méteresre megnövő hullámok között...

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A versenyek helyszíne egy képzeletbeli part lesz, 10 különböző pályával és változatos időjárási tényezőkkel. A Krome Interactive igyekezett a lehető legpontosabban kidolgozni a hullámok mozgását, keletkezését és a szél befolyásoló hatását. Szörfösünk mozgatása nagyban hasonlít a Tony Hawk's Pro Skater nevű gördeszkás játék irányításához, hiszen itt is 3 gombbal és az iránygombok megfelelő kombinációjával trükközhetünk.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Négy játékmódban is összemérhetjük majd szörftudásunkat barátainkkal, ismerőseinkkel, hiszen a Championship Surfer nagy hangsúlyt fektet a multiplayer támogatásra. Egyszerre akár 8 társunkkal is vízen lehetünk. A hamarosan megjelenő demóban 2 szörfözőt, 2 tengerpartot és 2 játékmódot kapunk. A teljes verzió megjelenése november 15-ére várható, a Mattel Interactive kiadásában.

Minimum konfiguráció: Pentium 166 MHz, 32MB RAM, 4X CD-ROM, Win95/98

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!