Ötvös Tibor

Megkapta végső előzetesét az Assassin's Creed: Odyssey

Megérkezett az Assassin's Creed: Odyssey launch trailere.

Elég drámaira sikeredett az Assassin's Creed: Odyssey végső előzetese. A játék eddig is igen izgalmas videókat kapott, de a mostani abszolút ellátja a feladatát, azaz meghozza a rajongók hangulatát és ezzel együtt a kedvét is a vásárláshoz. Ez pedig elég lényeges, hiszen az eredetileg az Origins részének szánt görög kalandot első blikkre nem fogadta kitörő lelkesedés.

Számos új elemmel bővül a franchise, melynek rögtön az elején választhatunk a két karakter közül és persze az RPG-s fejlődési rendszer is minden eddiginél mélyebb lesz. Bárkit is választunk, a főszereplő Leónidasz király leszármazottja lesz, akit azonban apja kitagad, de mégis az ikonikus lándzsadarab hősünk tulajdonában marad. A dialógusok során most már választhatunk és ezzel valamennyire beleszólhatunk a szereplők egymás közötti kapcsolatába is. A megszokott emberi harcosok mellett mitológiai lények, mint például a Minótaurusz is megjelenik majd a harcmezőn. Az Odyssey október 5-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • takysoft #3
  Miért? teljesen jó trailer. Amúgy meg a Origins eladja majd az Odyssey-t is.
  Ha csinálsz egy nagyon jó játékot, akkor dől a lé a folytatásból is.
  És az Origins a széria legjobbja lett. (már ha valaki hajlandó az amúgy tényleg jó AC2-t komolyan összehasonlítani, és nem ledönthetetlen piedesztálon tartani)
 • Ender Wiggin #2
  sóher banda. sajnálták a zsét egy normális animált trélerre...
 • PeeTeR #1
  yummy
  Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2018.09.26. 12:22:34