Ötvös Tibor

Mozgásban a Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry

Végre mozgásban is bemutatkozott a Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry.

Tavasszal derült ki, hogy a '80-as években mindenki fejét elcsavaró Larry visszatér és szerencsét próbál a jelenlegi körülmények között is. A Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry ugyanis a jelen korba hozza el a nőcsábászt, aki így már a Timber felületén is ismerkedhet. Azonban Larryt csak egyetlen nő érdekli: Faith. Ő a célszemély, minden egyes hódítással csak hozzá próbál közelebb kerülni emberünk.

Ma pedig végre mindezt mozgásban is láthatjuk, hiszen a fejlesztők végre kis bepillantást engedtek a játékmenetbe. A Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry animációja elég darabos, de ha a hangulat és a feladványok hozzák a szokásos szintet, akkor nem lesz baj. A játék november 7-én jelenik meg, kizárólag PC-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • caps lock #1
    Mekkora egy szar ez, még játszani se enged amíg nem válaszolok a kérdésekre, de olyan nehezek vannak benne mint a Legyen ön is milliomosban a milliós kérdéseknél. Mi ez valami istenverte műveltség teszt? Állítom hogy 1000 emberből talán egy akad akinek sikerül és neki is csak szerencséje volt.
    Utoljára szerkesztette: caps lock, 2018.11.07. 19:58:08