Ötvös Tibor

Szeptemberben jön a The Bard's Tale 4: Barrows Deep

Megkapta megjelenési dátumát a The Bard's Tale 4: Barrows Deep.

Az inXile Entertainment végre hivatalosan is elárulta, hogy mikor tér vissza minden RPG-k atyja, a The Bard's Tale, melynek negyedik része a Barrows Deep alcímet kapta. A csapat közleménye szerint a program visszatér majd a franchise gyökereihez és így számos dungeonban kalandozhatunk majd egyszerre maximum hat harcosunkkal.

A The Bard's Tale 4: Barrows Deep fejlesztése 2015-ben kezdődött és miután a Kickstarteren sikerrel szedték össze az igényelt összeget a fejlesztők, gyorsan is haladtak a játékkal. Az adakozók egyébként már ma elkezdhetik a kalandokat a béta-változatban. A program egyébként ismét Caith világában játszódik, a sztorit pedig a Wasteland 2 szerzője, Nathan Long készítette.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #5
    Az SSI jatekok a kanyarban sem voltak, amikor az Ultima vagy Wizardry mar tarolt...Krynn az kb a 90-es evek eleje, Wizardry meg a 80-as eveke....(arrol meg ne is beszeljunk, hogy ZX-re ki sem jott, mivel 90-ben mar sehol sem volt...Illetve, hogy az elso AD&D jatek a Pool of Radiance volt.....jessus, 1 elettel ezelott....meg a Curse of Azure Bonds...)
    wraithLord jol irja....
  • Montanosz #4
    Champions of Krynn kb az eleje zx spectrumon toltam
  • wraithLord #3
    Akarom írni: Rogue... :D
  • wraithLord #2
    Én eddig azt hittem, hogy a számítógépes/konzolos RPG világ a D&D megjelenése után pár évvel a Rouge-gal, Wizardryval, Ultimával stb. kezdődött '80-81 körül.
  • Shiwo #1
    "minden RPG-k atyja"

    legalább gugliznál rá..