Ötvös Tibor

Negyedóra World War Z

Negyedórás játékmenetben mutatta meg magát a Z világháború.

A Z világháború által bemutatott világ szinte kiáltott egy akciójátékos feldolgozásért és végül a Saber Interactive látott benne fantáziát. A csapat azonban inkább egy ko-op akciót készített, mely leginkább a Left 4 Dead franchisera hasonlít. Ma pedig végre mélyebb bepillantást is nyerhettünk a játékmenetbe.

A Saber Interactive elmondása szerint a kimondottan ko-op játékmenetre alapuló programban a zombik invázióját kell megállítanunk, ám nem a filmben látott, Brad Pitt által favorizált gyógyszeres kezeléssel, hanem természetesen fegyverrel. A kalandok során New York, Moszkva és Jeruzsálem utcáin kell szembeszállnunk a mindenhonnan áradó élőhalottak seregeivel. A World War Z még nem kapott megjelenési dátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Nem hogy nem L4D 3, de még egy ligában sem játszik vele. Eleve külsőnézetes, és ebből a fajtából is a legbénább fosnak látszik. Esetlen, darabos mozgású karakterek, szar kameraszög. Tucatjáték vagy sem, biztos lesz, aki játszik vele...
  • Gilmoor #2
    Totál egyetértek.. ez egy sima Left4Dead 3. Ennél még a state of decay 2 is többet adott.
  • Prof William #1
    Most komolyan úgy adják elő azt hogy csináltak egy Left4Dead 3-at mintha a világ legforradalmibb játékát alkották volna meg?

    A World War Z ből egy ütős Modern Wafare szerű scripetelt pörgős kaland lenne nem pedig egy nyamvadt co-op amiből mindössze csak egymillió született az elmúlt 10 évben.