Ötvös Tibor

Nagyon látványos lesz a Skull and Bones

A Ubisoft elég langyos konferenciájának egyik csúcspontja a Skull and Bones bemutatója volt.

A Skull and Bones leleplezése már jóval korábban megtörtént, de teljes valójában, a játékmenetre koncentrálva csak most mutatta meg a Ubisoft. A játék csak 2019-ben jelenik meg, de mégis az E3 egyik legjobbnak tűnő programjáról van szó. A fejlesztés az Assassin 's Creed 4: Black Flag-et is készítő Ubisoft Singapore végzi, így a fizikával nem lesz gond. És a prezentáció alapján a grafika is pazarnak és nagyon látványosnak tűnik.

A történet a kalózkodás aranykorába kalauzolja el a játékosokat és a jelek szerint nem csupán a többi kalózzal kell majd összecsapni, illetve a minket üldöző erők elől kell elmenekülni, hanem egy hatalmas hadihajó is kihívásokat rejt magában. A PvP mellett PvE is lesz, azaz a gép is képes lesz irányítani bizonyos flottákat.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Az elég gáz, hogy egy nagy költségvetésű játék trelerében egy ismert film zenéje szól... másrészt meg kiadják kvázi a black flag-et sztori vagy különösebb kampány nélkül (mert az ubi szerint csak valami nagyon minimális single player content lesz)? hát ez tényleg zseniális... :-)