Ötvös Tibor

Lelepleződött a Just Cause 4

A Steam oldalán idő előtt bukkant fel a Just Cause 4.

Az idei év egyáltalán nem a titkokról szól, hiszen immáron a sokadik olyan játékról hull le a lepel, melyet a kiadó és a fejlesztő még nem szeretett volna megosztani a rajongókkal. Ezúttal az Avalanche Studio legújabb, eddig még sehol nem reklámozott, de már három fejezetet megélt sorozata, a Just Cause negyedik epizódja jelent meg idő előtt a neten. A Steam lejjebb is látható reklámfelületén ugyanis felbukkant a program, mint előrendelhető termék.

A nagy kérdés persze, hogy az Avalanche Studio fejleszti valóban a programot vagy ezúttal kiadták alvállalkozásba. A csapat ugyanis épp a héten leplezte le egy másik projektjét és persze kérdés, hogy mennyire van idejük és energiájuk egy másik nagy blockbuster elkészítésére. Reméljük, hogy az E3-on már hivatalos infókat is kapunk a programról.



Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Az E3-on hivatalosan bejelentették, szóval aligha áll az, miszerint a stúdió nem szerette volna megosztani... A Rage 2-t meg lehet, hogy főként az id csinálja, tehát a kapacitás kérdése is meg van oldva.
  • Sir Cryalot #1
    Kollaboráció az már szart ér ? Ennyire szűklátókörűek lettünk a pénztől hogy akinek több van az diktál ?