Ötvös Tibor

Mass Effect: Andromeda - a BioWare-t is zavarja a történet

A BioWare jobban odafigyel majd az Anthem történetére és a lezárásra, mint az Andromeda esetében.

A Mass Effect: Andromeda nem egy sikertörténet a BioWare számára, hiszen a mai napig nem tiszta, hogy például a Quarian ark sorsa végül is mi lett. Mivel a fő játékból kimaradt, sokan azt gondolták, hogy majd egy DLC-vel tisztázzák a sorsát, de végül ez elmaradt és már biztosan nem is lesz befejezve. Casey Hudson elmondása szerint ezt a hibát a következő játékukban már nem követik el.

Az Anthem világában ugyanis kiemelten fontos szerepet kap majd a történet és a karakterek is. De mellette próbálják természetesen úgy felépíteni a cselekményt és elhelyezni a szereplőket, hogy azt a későbbiekben hitelesen lehessen folytatni. Ez egyébként megy a csapatnak, a Mass Effect trilógia nagyon jól abszolválta a részeken átívelő mellékszálakat és visszatérő szereplőket. Kíváncsian várjuk az Anthem-et, de ez mondjuk nem teszi jóvá azt, hogy az Andromeda története sosem zárul le.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • WoodrowWilson #6
    Ettől még ugyanúgy voltak paragon-renegát döntések, csak nem kellett elköteleződni az egyik mellett.
  • Ender Wiggin #5
    Nem voltak. A 3-asban Reputationnek hívták a cuccot, minél jobb híred volt, annál több opció nyílt meg a párbeszédekben.
  • WoodrowWilson #4
    A 3-ban is voltak paragon-renegát döntések.
  • Paddy #3
    Kíváncsi leszek az Anthemre. A Mass Effect a 2. részig volt jó játék, utána kinyírták belőle a játék lelkét: a renegát vagy példakép döntések lehetőségét, amelyek a kiváló történetet még jobban feldobták. Az Androméda pedig mindennek a negatív lecsapódása lett.
  • Ender Wiggin #2
    Tényleg, az Andromédával csak az a bajuk, hogy hová lett Damon Hill, izé a kvarián bárka? Jó nekik. Azzal a játékkal (mármint a sztorival) semmi sem stimmel...és ezt már előre lehetett tudni, mert az írói stáb egy része az ME3-on dolgozott vagy még azon sem, tehát fingjuk nincs vagy egyszerűen leszarták a korábbi eseményeket.
  • takysoft #1
    "Ez egyébként megy a csapatnak, a Mass Effect trilógia nagyon jól abszolválta"
    Egyrészt több divízió is van a cégnél.
    Másrészt egy informatikai cégnél ritkán dolgoznak ugyanazok az emberek, mint akik 10 éve...

    Szóval úgy vagyok vele, hogy majd meglátjuk.