Ötvös Tibor

Íme a PlayStation Plus márciusi kínálata

A PS márciusban is lazán lenyomja a Live Gold ingyenes tartalmait, hiszen a Plus berkeiben két fantasztikus játék válik elérhetővé.

Néha azt érzem, hogy a Microsoft mintha nem igazán venné komolyan a Live Gold fontosságát az előfizetők számára, hiszen bár azt az éves 20 ezer forintot elsősorban a multis játéklehetőség miatt perkálja ki az előfizető, de ugyanakkor nagyon fontos az ingyenes címek minősége is. A Sony láthatóan ráérzett a dologra, hiszen még a gyengének nevezhető februárban is azért egy Knack és egy Far Cry 4 várta a tulajokat. Márciusban pedig ismét két zseniális programot tesznek elérhetővé.

A Bloodborne egy pazar lovecrafti elemekkel operáló akció-kalandjáték, a Ratcher & Clank pedig szerintem senkinek nem szorul bemutatásra. A két program PS4-en lesz futtatható, a Legend of Kay Anniversary pedig a PS3-as tulajokat örvendeztetheti meg, ahogy egyébként a Mighty No. 9 is (de ez utóbbi PS4-en is elindul). És ide tartozik a hír, hogy 2019. március 8-tól kezdődően csak PS4-es címek érkeznek majd a Plus kínálatában, a PS3 és Vita játékok kikerülnek a

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kerek07 #1
    A Sony februári kínálatában nincs Far Cry 4. Pedig annak tényleg örülnék