Ötvös Tibor

Panzer General-klón lesz a Klotzen! Panzer Battles

Érdekes és a klasszikus elemeket alkalmazó stratégia lesz a Klotzen! Panzer Battles.

Bizonyára a rajongók emlékeznek még a Panzer General szériára, melyben a már ismert háborús hadszíntereken szállhattunk újra harcba és a körökre osztott játékmenetnek köszönhetően alaposan meg is fontolhattuk minden egyes lépésünket. Mára ez a műfaj már nem nagyon bír újabb szereplőkkel, ám a horvát Maxim Games ma bemutatta a Klotzen! Panzer Battles címet kapott projektjét, mely egy az egyben a klasszikus Panzer General menetét másolja.

A programban több tucatnyi második világháborús összecsapást játszhatunk újra és szerencsére a teljes világ le is van fedve ezek által. Azaz az európai területek mellett például Afrikában is harcolhatunk. A közel 600 egység irányításához természetesen szükség lesz némi logikára is, de a rajongók bizonyára remekól szórakoznak majd a programmal. A Klotzen! Panzer Battles a nyáron jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #4
    A Panzer Corpsot nyomom évek óta. A DLC hadjáratokkal együtt nem gyengén tele van lőve pályákkal. És kifejezetten tetszik benne, hogy a történelemnek megfelelően változik a nehézségi fokozat bennük+átviheted az egységeidet egyik DLC hadjáratból a másikba. Elnézve a Klotzent! A játékmenet egyelőre pocsék a Panzer Corpsehoz képest.
    Utoljára szerkesztette: Paddy, 2018.02.21. 18:21:57
  • Torisaru #3
    A Panzerkorps sokkal régebbi és ugyanezt tudja vagy többet, nem tudom ez mivel fog többet mutatni egy kiforrott szériánál.
  • Skylake #2
    Elsőre klozettnek olvastam a címét.