Ötvös Tibor

Indul a Diablo III ünnepi eseménysorozata

Darkening of Tristram címmel lesz elérhető január 1 és 30 között a Diablo III ünnepi eseménye.

Jövőre is ünnepli a Blizzard a Diablo-franchise születésnapját és erre természetesen készül is a fejlesztő. Ma be is jelentették, hogy január 1 és 30 között kerül megrendezésre a Darkening of Tristram nevet kapott rendezvény, mely valójában egészen egyedi és hangulatos kis változásokat hoz a Diablo III-ban. Hogy ezt megszerezhessük vagy kipróbáljuk, ahhoz az Adventure Mode-ban kell a Sanctuary-ban egy titokzatos szektatagot követnünk, aki elvezet minket a Tristram-rejtély megoldásához.

Ezek után pedig eljutunk egy igen ismerős katedrálisba, ahol az első részben megismert ellenfeleket kapjuk meg, ráadásul pedig a grafikus motorra is felkerül egy szűrő. Így maga a látvány is olyan, mintha valóban a '90-es évek elején járnánk. De persze nem csupán a RetroVision szűrője miatt érdemes majd utána járni az eseménynek, hiszen kapunk még számos extra tartalmat is az említett időszakban.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • asgh #2
    Egyetértek.
    A játék sztori módja és hangulata első végigjátszásra nagyon jó, viszont max. 8 óra van benne. Utána még el lehet bohóckodni a minél jobb gear kifarmolásával, viszont egyre értelmetlenebbé és unalmasabbá válik az egész.
    Rohansz végig a pályákon x billiós sebzéseket szórva mindenre, az egész látvány egy masszív effekt felhő és ... miért is?

    Mellesleg ugyanez történt a wow-al is: amíg végigtolod az új kiegészítő questjeit max. levelig, addig érdekes, utána még beszerzed a 900+ ilvl geart, végigtolod az amúgy gagyi raideket lfr-ben és ha szerencséd van esik pár random legendary.
    Szóló játék lett némi multival kiegészítve, mint a diablo.
    A többi nettó pótcselekvés: tolhatod a raideket nehezítve vagy pvp-zhetsz, ami a wowban a kezdetek óta (és azóta is) szégyenletesen szar.
    Mondjuk a wow akciósan legalább hozza azt a kb. 50-80 óra játékidőt, ami azért az árért nagyjából elvárható (50% kieg ár + 13EUR havidíjt = kb. 40EUR), 1 hónapnál többet meg úgysincs értelme előfizetni rá.

    Sajna ennyi maradt a blizzardból.
    Utoljára szerkesztette: asgh, 2018.01.02. 12:48:18
  • Relixo #1
    Egy halott játék , halott eventje....
    Rohangásszál minél gyorsabban a pályán, minden season-ba kuka a fél felszerelés és újra rohangásszál csilliós sebzések és értelmetlen riftek.... szégyen mi lett szegény diablo szériából. :(