Ötvös Tibor

Érkezhet a Tom Clancy's The Division 2

A Ubisoft elégedetten dőlhetett hátra a Tom Clancy's The Division eladásait látván és ezért nem csoda, ha már a folytatást tervezgetik.

Tavaly tavasszal jelent meg a Massive Entertainment akciójátéka, a Tom Clancy's The Division, mely eleinte rekordot döntött, ám utána szó szerint menekültek a játékosok a szerverekről és viszonylag gyorsan le is esett az ára. A bevételi adatok azonban jól alakultak és a fejlesztők erényeként kell számon tartani azt is, hogy a mai napig készítik az újabb és újabb javításokat, extra tartalmakat a programhoz. David Polfeldt, a Massive Entertainment ügyvezetője azonban már a folytatáson gondolkodik.

"Véleményem szerint a The Divison egy remek kis franchise lehet, nagy lehetőségeket rejt a brand. Sok történet van, ami nem került még bele az első részben és ezek alapján nagyon jó kis második részt tudunk összehozni." Persze ez még távol áll a hivatalos bejelentéstől, de a francia kiadó nem retten meg egy-egy folytatás leleplezésétől, így vélhetőleg hamarosan találkozhatunk a The Division 2 leleplezéséről szóló hírekkel is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!