Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Ghost Recon: Breakpoint

Hivatalos formában is bemutatkozott a Ghost Recon: Breakpoint.

A szivárgás után a Ubisoft végre hivatalosan is bemutatta a Ghost Recon franchise legújabb darabját, mely valóban a Breakpoint címet kapta. A program kapcsán korábban kiderült részletek többsége is igaznak bizonyult, azaz az epizód főszereplője a Wildlands Operation Oracle csomag alakja, Cole D. Walker lesz a központban. Walker az Aurora nevű csendes-óceáni szigeten kerül bevetésre a Wolves csapat tagjaként, ahol igen kemény ellenfelekkel találjuk szembe magunkat.

A játékmenet a Wildlands sémáját emeli át, azaz ismét 4 fős ko-op menetben harcolhatunk, azonban itt már a megjelenéskor elérhető lesz a PvP mód is. A class-rendszer is ismerős lehet, azonban az igazi újdonságot a Prone Camo nevű képesség jelenti, melynek segítségével beáshatjuk magunkat a sárba. A játék október 4-én jelenik meg, PC-n csak az Epic Games Store-on és a uPlay berkeiben.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • muerte2 #2
    preordered. :D
  • NEXUS6 #1
    Hmmmm. A gémpléj, a látvány inkább az Unchartedre hajaz, mint hagyományos lövöldékre. De szerintem nem rossz, nekem felkeltette az érdeklődésemet.