Ötvös Tibor

Friss trailert kapott a The Last of Us folytatása

Friss jelenetekkel gazdagított trailert kapott a The Last of Us Part II.

A The Last of Us első része nagyot robbant és éppen ezért nem meglepő, hogy a Sony a párizsi rendezvényén is bemutatta a folytatást. A The Last of Us Part II már az első előzetes alapján egészen durvának tűnt, ám a most kapott videóban újabb részleteket tudhattunk meg a projektről - és persze a készítők is mondtak pár szót a színpadon. A legfontosabb, hogy nem az első rész rajongóinak készítik a második fejezetet és lesznek olyanok, akik kimondottan gyűlölni fogják az új részt.

Az első rész a szeretet témakörét járta körbe, a második a gyűlöletet veszi célba. A készítők sokat mondó nyilatkozata alapján ráadásul cseppet sem biztos, hogy Ellie vagy Joel túlélik az új kalandot. "Egyszer mindenki meghal. Szeretnénk, ha a játékosok éreznék, hogy mekkora a tét és hogy senki nincs biztonságban. Még Joel és Ellie sem." A The Last of Us Part II jelen pillanatban 50 százalékban van kész, így még van min dolgoznia a csapatnak. A megjelenés így is jövőre várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ximix #3
    Van hivatalos oldala, nem kell az első gamer, másoló, sokszorosító...ect oldaláról linkelni, hacsak nem osztoztok a bolton :)
    eredeti url
    https://youtu.be/UzdNECcio54


    Utoljára szerkesztette: ximix, 2017.12.12. 17:09:39
  • Kandurex #2
    Majd negyedéves,...
  • molnibalage83 #1
    Ebben mi a friss...? Október végi...