Ötvös Tibor

Bezárt a Dead Space fejlesztője

Az Electronic Arts ma úgy döntött, véget vet a Visceral Games működésének.

A Visceral Games elég sok esélyt kapott az Electronic Arts-tól a bizonyításra és sajnos ezekkel nem tudtak élni. A Dead Space széria három részen keresztül futott (miközben már a második rész is 60 millióba került és nem hozta vissza az árát), a Dante's Inferno egy epizódot kapott és az Army of Two folytatását sem tudták kellően élvezetesen összerakni. Mindezek után elég meglepő volt, hogy az EA nekik adta az egyik Star Wars játék fejlesztésének lehetőségét.

Ma azonban a kiadó hivatalosan is bejelentette, hogy bezárja a kaput a Visceral Games és a már említett Star Wars játék fejlesztését is másnak adják. Feltehetően egyébként azért támadt zavar az Erőben, mert a szerencsés rajongók számára kiküldött próbaváltozat nem nyerte el senki tetszését és így egy teljesen új irányba folytatják majd a munkálatokat. A fejlesztést azonban már az EA Vancouver végzi, a Visceral Games számára ma véget ért a nóta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    A többi megacég azért kevéssé észrevehető módon kebelezi be a függetleneket, hogy aztán kukázza őket. Szerintem mindhárom Dead Space jó volt, a sztrorijuk kivételével, de ami a játékelemeket, játszhatóságot, hangulatot illeti, semmi baj nem volt velük. Millió AAA-s játék jön ki, amiről ugyanezt nem lehet elmondani. Egyébként a három DS-ből minden platformot összeadva közel 10 milliót adtak el (a 3.-ból is elment 2 millió - mindjuk PC-re csak alig 200 ezer, de a konzolosok azért vették). Ne mondják már, hogy ez így nem nyereség. Nem kerültek ezek 80-100 millióba.
    A torrentezési szokás més tészta, aki megrögzött letöltő, az akkor sem venne játékot, ha 5 euróért adnák. Elég szomorú. Főleg, ha már nem gyerek, hanem pénzkereső felnőtt...
  • ugh #2
    A dead space 1. resze volt ertekelheto alkotasuk csak.
    A tobbi resz vagy az ea hibajabol, vagy nem, de szar lett.
    Mondjuk en ea, ubi, activision, bethesda, codemasters, ms, stb jatekot elvbol nem veszek.
    Ha valami tetszik(na az se surun van) letorrentem.
    Rothadjanak meg, csak artanak a jatekiparnak ....
  • Ender Wiggin #1
    Van az a képregény arról, hogy az EA apuka belelövi egy közös sírgödörbe a gyerekeket (akik a felvásárolt fejlesztők nevét viselik)...