Ötvös Tibor

Perrel folytatódik a Planet of the Apes: Last Frontier fejlesztése

A Suzhou Snail Digital Technology, a Planet of the Apes: Last Frontier fejlesztője beperelte a Fox Entertainment-et nem megfelelő támogatás miatt.

A nyáron jelentette be az angol Imaginati Studios, hogy kimondottan érdekes játékot készít a manapság második fénykorát élő Majmok bolygója filmsorozathoz kapcsolódóan. A Planet of the Apes: Last Frontier az első képek alapján nagyon érdekesnek tűnik és egy igen izgalmas és végre, a szériához méltó interaktív kalandot kaphatunk majd a premier után. Azonban ma a Suzhou Snail Digital Technology bejelentette, hogy beperli a Fox Entertainment céget, mert nem nyújtanak kellő segítséget a munkálatokhoz.

Az ázsiai cég 2.5 millió dolláros áron (plusz a majdani alkotás bevételéből bizonyos jutalékért) szerezte meg a Majmok bolygója: Háború jogait azzal a kikötéssel, hogy a filmes stúdió folyamatosan segíti majd a fejlesztői munkálatokat. A Suzhou szerint azonban mindössze a forgatókönyv egy korai változatát kapták meg eddig a pillanatig, illetve a karakterekkel kapcsolatban sem adott a stúdió felvilágosítást. Így pedig véleményük szerint nem tudják megvalósítani az eredeti terveket, azaz nem sokkal a mozis premier után kiadni a játékot, hiszen bármilyen késlekedés esetén csökken a program iránt az érdeklődés és rontja az eladási számokat. A Fox nem reagált a történésekre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Omega #1
    A bunkóságot nem szeretem. Remelem le perelik az ingüket, gatyájukat róluk.