Ötvös Tibor

Érkezik a feljavított L.A. Noire

November 14-én jön az L.A. Noire új generációs változata.

2011-ben jelent meg a Team Bondi alkotása a Rockstar logójával, mely szerencsére meg is találta a saját közönségét. Az L.A. Noire sikere persze nem mérhető a cég többi alkotásához, azonban egy akció-kaland-nyomozós játékhoz képest szépen hozott a konyhára. A számos Év játéka díjat is bezsebelő program most visszatér, hiszen a Rockstar bejelentése alapján november 14-én érkezik a mostani konzolokra is a cím. A feljavított változat elsősorban a grafikában hoz változásokat. PS4 Pro-n és Xbox One X-en 4K, míg PS4-en és Xbox One-on Full HD felbontást kapunk.

A sztori szerint 1947-ben járunk és egy nyomozó, Cale Phelps bőrébe bújhattunk bele, akivel igen csavaros kimenetelű ügyeket kellett megoldanunk. Ehhez persze minden lehetséges bizonyítékot be kellett szereznünk és látványos kihallgatásokat is eszközölhettünk. A Team Bondi sajnos 2011-ben csődbe ment, de reményeink szerint a Rockstar lát potenciált a folytatásban és meg is kapjuk majd azt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #2
    Elég ambivalens vagyok ezekkel a rimékekel kapcsolatban. Egyrészt fasza, hogy updételik a grafikát az újabb hardverhez, másrészt amiket újra kiadnak azokkal 5-10 éve már játszottam, mert azok voltak akkor is ugye a jó játékok.
    Sok tekintetben vszont ezek csak 5-10 éves játékok, amelyek ma olyan közepes szintet ütnek meg.

    A Lanor kb a Heavy Rain multiplatformos megfelelője volt. Mindkettőtől sokat várt az ember de jóformán a régi interaktív movie stílust élesztette csak fel. Igaz a Lanor azért sokkal játékszerűbb volt, a Heavy Rain viszont sokkal jobb hangulattal bírt.
  • GSAgent89 #1
    A feljavított játék nem jön ki PC-re??? pedig egy isten ez a játék