Ötvös Tibor

Kipróbálható a Tomb Raider 2 rajongói remakeje

Impozáns grafikát kapott a Tomb Raider 2 rajongói remakeje, melyet most mindenki kipróbálhat.

Miközben a Square Enix teljes mellszélességgel támogatja a Tomb Raider új vonalát és már készül is a harmadik fejezet (feltehetően Shadow of the Tomb Raider címmel), addig a rajongók még bíznak a nosztalgiában és elkészítették a Tomb Raider 2 új változatát. A klasszikus elemeket felvonultató program új változata valóban csodálatosan fest, az Unreal motor nagyon jól vizsgázik. Ráadásul ki is lehet próbálni a végeredményt, hiszen letölthetővé vált a fejlesztők oldaláról. Mindenkinek ajánlom kipróbálni, hogy kis képet kapjon arról, miért is aratott akkora sikert a széria.

A Tomb Raider 2 eredetileg 1997-ben jelent meg és az első részhez hasonló sikert ért el. A sztori szerint Lara Croft Xian Tőrét keresi, mellyel Kína uralkodója irányította a seregeit. Ráadásul, ha beszúrta saját szívébe, akkor a viselőjét sárkánnyá változtatta és a monda szerint végül tibeti harcos papok tudták csak kivenni a helyéről azt. Az uralkodó meghalt, a tőr pedig elfoglalta helyét a Nagy Falban. Lara pedig eme ereklyét keresi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lerboy #3
    Végre valami jó játék-hír.
  • AnuluWork #2
    Aztaqurva!
  • Ender Wiggin #1
    Egyrészt remélem idővel az összes régit megcsinálják (az elsőnek már van viszonylag új verziója, az Anniversary), másrészt aki ezt csinálta, megérdemelné, hogy pénzt kapjon érte, mert jobb, mint, amire a Crystal Dynamcs képest volt.