Ötvös Tibor

New Game Plus játékopciót kap a Shadow of the Tomb Raider

Az első végigjátszás után megnyílik a New Game Plus opció az új Tomb Raider részben.

A Shadow of the Tomb Raider is visszahozza a New Game Plus opciót, mely az első végigjátszás után nyílik meg. Ebben jóval nehezebb lesz a program, erősebbekké válnak az ellenfeleink és kevesebb összeszedhető cuccot találunk. Ezen felül már az elején választhatunk, hogy milyen módon akarjuk letudni a kalandot. A Path of the Serpent berkeiben osonva, lesből kell támadnunk, a Path of the Jaguar a harcosok útja, míg a Path of the Eagle a távolsági fegyverekre koncentrál.

A játékban ezúttal is kiemelt szerepet kap majd a lopakodás, melyhez tökéletes környezetet jelent a dzsungel. A legtöbbször esőben játszódó jelenetek megadják az alaphangulatot és mivel Lara már elég képzett, így a különböző csapdák elhelyezése és a környezet kihasználása miatt bármennyire is erőfölényben van a Trinity, mégis hősnőnk számít esélyesebbnek. Persze lesznek majd hangos harcok is, a mára már ikonikussá vált íjjal. A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ugh #4
    Tomb*
  • ugh #3
    A lara croft go az egyetlen jo tom raider.
    A rise 0.7 ora jatek utan refund az elozot amit ujsag melle adtak meg a steam fiokombol is toroltettem.
    Igenytelen bugos okadekok.
  • Ender Wiggin #2
    ki képezte ki? mert az első játékból ez a kiképzés kimaradt. az egyik pillanatban még halálos sebet kapva nyögicsél, miközben erőszakolják vagy mi, aztán eszik egyszer és voilá, másnap már mindenféle szadista módon végez ki embereket. egyem a zúzáját annak, aki szerint ez a tutti eredettörténet, amivel mindenképpen felül kellett írni a régit, amiben egy már gyerekkora óta tanul és kalandozik (és elsősorban puzzle, nem többszáz áldozatos hentelés)...
  • petrov144 #1
    hangos harcok íjjal :)