Ötvös Tibor

A kislány Lara Croft is irányítható lesz

Egy idő előtt kiküldött Shadow of the Tomb Raider példányból kiderült, hogy a kislány Lara is irányítható lesz.

Közeledik a Shadow of the Tomb Raider megjelenése és véletlenül sikerült már idő előtt kiküldeni jó pár példányt az előrendelőknek. Ők pedig nem is késlekedtek és azonnal feltöltöttek jó pár képet a programból. Ezeken a kislány Lara Croft látható, akit ezek szerint akkor irányíthatunk majd a kaland során. Kíváncsian várjuk, mik derülnek még ki a premier előtt.

A játékban ezúttal is kiemelt szerepet kap majd a lopakodás, melyhez tökéletes környezetet jelent a dzsungel. A legtöbbször esőben játszódó jelenetek megadják az alaphangulatot és mivel Lara már elég képzett, így a különböző csapdák elhelyezése és a környezet kihasználása miatt bármennyire is erőfölényben van a Trinity, mégis hősnőnk számít esélyesebbnek. Persze lesznek majd hangos harcok is, a mára már ikonikussá vált íjjal. A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én jelenik meg.







Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #7
    fogalmuk sincs, hogy mit akarnak. az eredeti játék kislány croft-vonalát eleve annulálta az, hogy az új felnőtt croft egy béna nerd volt az első 2015 játék előtt, aki egy éjszaka alatt vált sorozatgyilkossá. erre most előveszik azt, hogy már gyerekkorában is szerzett némi jártasságot... jóvanakkor.

    már várom, hogy mikor lesz day of tentacle vagy portal remake, ahol puzzle-ok helyett csak lopakodva ölni kell. mert pont ezt csinálták a TR-rel is.
  • takysoft #5
  • zsozso29 #4
    Ez jó három magyar portál is lehozta a hírt, 3 különböző módon.
    1.Véletlenül kiküldték az előrendelőknek....
    2.Egy Cseh raktárból kilopták....
    3.És a legjobb, valahogy sikerült elindítani a játékot....



  • zola2000 #3
    A tr4-5öt nem ismertem, én a tomb raider franchiseból egy erotikus felhangot véltem felfedezni, nyugatról meg azt feltételeztem hogy ilyen franchisenál kislány karakter szóba sem jöhet akármilyen konzervatív formában is, ezért lepődtem meg

    persze legalább nem úgy néz ki mintha egy koreai-kínai mmorpgből lépett volna ki, meg mivel videójáték-fikcióról van szó, szóval kb mindegy is.
  • masuda #2
    Már a TR 4-5ben is lehetett kis Larával menni pár pályán.
  • zola2000 #1
    már a nyugati fejlesztők is kezdik :D