Ötvös Tibor

Jön az Age of Empires IV

A Microsoft megtette az év bejelentését: jön az Age of Empires IV!

A Microsoft az éjszaka folyamán megtette az év eddigi legmeglepőbb bejelentését. A redmondi cég ugyanis bejelentette az Age of Empires negyedik részét, melyet nem az Ensemble Studios készít. Azonban nem kell aggódni, nagyon jó kezekbe került a franchise, hiszen a Relic Entertainment már bizonyított a Company of Heroes és a Dawn of War szériákkal. Az Age of Empires IV még nem kapott megjelenési dátumot.

A játékkal kapcsolatban egyébként még viszonylag keveset tudni, így azt sem közölte a csapat vagy a kiadó, hogy mely időszakokat öleli fel a program. Az azonban látszik, hogy a Római Birodalomtól kezdve a szamurájok korán át egészen a 18. századi modernebb fegyveres korszakig elég sok időszakot bejárhatunk. Ezzel egyébként a szememben meg is született a Gamescom legmeglepőbb bejelentése és már nagyon várom a részleteket a programról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #4
    Azért a trailer végére muszáj volt betenni a Win 10-et. :D

    Remélhetőleg jó lesz... Bár a Relic tényleg bizonyított, a DoWIII-nál az a nyilvánvaló tény is bebizonyosodott, hogy a kiadó rengeteget számít. Lévén, hogy a DoWIII kicsit el lett ba...ltázva. A Relic stratégiák minden ismertetőjegye, sajátsága, a műfajhoz hozzáadott (tehát építő jellegű) összes megoldása hiányzik belőle, és ehhez pluszban még olyan kb. mint egy MOBA. Igaz, ez nem feltétlenül rossz, csak jobb lett volna, ha nem ilyen lesz a játék...
  • zola2000 #3
    Remélem nem rollercoaster tycoon 4 lesz belőle...
  • M0RN1NGST4R #2
    +1
  • kékherceg #1
    hujjujuj