Ötvös Tibor

Izgalmas lehet a Sinner: Sacrifice for Redemption

Igazi veteránok alkotják a Sinner: Sacrifice for Redemption című játék fejlesztői csapatát, így érdemes kiemelt figyelemmel kezelni a projektet.

Egy egykori Ubisoft művészeti vezető, a Blizzard korábbi technikai vezetője és a Konami programozója: ha ez a három ember összeáll, érdemes figyelni azt, mit is hoznak össze. Nos, a Dark Star Game Studios ma hivatalosan is bejelentette a Sinner: Sacrifice for Redemption nevet kapott projektet, melyet maguk a fejlesztők is a Dark Souls sorozathoz hasonlítanak. Ez annyit jelent, hogy egy akció-RPG-vel lesz dolgunk, melyben természetesen komoly kihívással nézünk szembe.

A sztori szerint egy bukott katona, Adam a saját lelki üdvéért harcol és ehhez összesen 8 ellenfelet kell legyőznie. Ebből az első 7 a főbűnöket szimbolizálja, és mindegyik erősebb lesz mint az előző. A harcok során ki kell találni a megfelelő stratégiát az aktuális ellenféllel szemben és az is nagyon fontos, hogyan viselkedik, milyen párbeszédeket folytat Adam az ellenfeleivel. Ezekből rajzolódik ki ugyanis hősünk múltja, mely emlékek megjelenésével fejlődünk is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!