Ötvös Tibor

A Nintendo dolgozik az N64 Classicon?

A jelek szerint a Nintendo nem áll le és a NES illetve a SNES után érkezhet az N64 Classic.

A Nintendo kimondottan jó lóra tett, mikor elkészítette a NES Classic változatát. Feltehetően még a céget is meglepte az érdeklődés és gyorsan neki is fogtak a SNES Classic fejlesztésének. Míg ennek a megjelenésére várunk, már arról érkeznek hírek, hogy a cég már a Nintendo 64 Classic fejlesztését is elkezdte. Legalábbis július 18-án a Nintendo bejegyeztette a konzol kontrollerét, mint szabadalmat, szóval nagyon úgy tűnik, hogy visszatér az N64 is.

A lépés egyébként nem meglepő és teljesen logikus, hiszen a gép számtalan klasszikus címmel rendelkezett és bizonyára komoly érdeklődés mutatkozik majd iránta. Szóval nem lepődnénk meg, ha hamarosan visszatérne a képernyőkre a Golden Eye 007, Diddy King Racing, Banjo-Kazooie, Super Mario 64, Conker's Bad Fur Day, Castlevania, Star Fox 64 vagy a The Legend of Zelda: Majora's Mask. Várjuk a hivatalos bejelentést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wootan #5
    Ez a dolog a feeling-ről szól, ez egy életérzés, egy nosztalgia faktor. Ezek a cuccok azoknak szólnak, akik régen ezeken a gépeken/játékokon nőttek fel.

    Más kérdés, hogy eredeti gépet/játékokat is lehet még szerezni, csak sokkal macerásabb.
  • Super Mario #4
    Nagyon várom, de félek, hogy legalább akkora cirkusz lesz körülötte, mint most van a SNES classic körül. A brutálisan megemelt ár, és a korlátozott készlet rossz ómen. De nagy örömmel vennék a kezembe egy Nintendo 64 Classic Minit is, nagyon szerettem a Nintendo 64-et.
  • zola2000 #3
    ez viszont jogos a szoftver árát nem számoltam.

    (de csak részben, mivel minden adathordozón van szerzői jogi adó ... persze ha külföldről rendeli valaki akkor nincs : )

    illetve nem feltétlenül katt ide ... de persze ha 20 nes-snes-ps1 portot megveszünk androidra akkor már bőven a nes-snes mini ára felett vagyunk főleg hogy ilyen katt árak is vannak

    a klónok és free2play cuccok minősége meg olyan is.
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2017.07.22. 18:22:23
  • Tinman #2
    Ja, csak ez egyik esetben lopod rá a szoftvert, a másikban meg legál megveszed. Ha nem látod a különbséget az komoly probléma.
  • zola2000 #1
    Eközben kínai webshopokon 30-40 dollárból kijön egy androidos mini pc stick amit bárki a TVre köthet és leemulál psp-sega dreamcast szintig bármit, és egy bluetooth gamepad úgy 5 dollárért van, 15dollárért minőségi van.

    aztán a nintendo vezetékes gamepaddal árulja a csak egy gép emulálására alkalmas gépet dupla áron és még sikeresek is, ügyes.