Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Beyond Good & Evil 2

A Ubisoft meglepetésre mégis elhozta a Beyond Good & Evil 2-t az E3-as prezentációra.

Bár az expó előtt még maga Michael Ancel is azt mondta, hogy a Beyond Good and Evil 2 nem lesz jelen az E3-on, mégis elhozta a kiadó a címet a prezentációra és milyen jól tette! A bemutatott trailer ugyanis kimondottan hangulatos lett és persze számos érdekességet tudhattunk meg a jelenetből. A Beyond Good and Evil 2, a címével ellentétben az első rész eseményei előtt játszódik de annyival, hogy Jade még meg sem született, szóval kérdés, hogy ki a rá egyébként nagyon hasonlító új főhős.

A másik nagy meglepetés (azon kívül, hogy egyáltalán elhozták az expóra), hogy ko-op játékmódot is kap a cím, azaz a teljes történetet letudhatjuk egy barátunk oldalán. Az alaphelyzet szerint a System 3-ban járunk, valamikor a 24. században, ami egyébként a Tejút kereskedelmi központja és persze így a kalózok is kedvelik a területet. A történetről egyébként még semmit nem tudunk, feltehetően a Gamescomon mutatja majd meg a csapat a játékmenet bizonyos részeit.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TSImike #2
    Hát végül is lehet ez akár jó is, bár nem sokban emlékeztet (mármint "feeling"-ben) az első részre. Az alapvetően egy békés, humoros játék volt. Na de majd meglátjuk.
  • Sliderx #1
    Olyan rég óta vártam ezt a "folytatást"/"előzményt", hogy már idejét sem tudom. Az első rész annak idején egy remekül sikerült, kiemelkedő alkotás volt a magával ragadó játékmenetével és sztorijával. Még emlékszem a befejező snittre amivel nyitva hagyták a történetet, ami a jelek szerint továbbra is nyitva marad.