Ötvös Tibor

Nagyon hangulatos lesz a Skull and Bones

A kalózkodást helyezi középpontjába a Ubisoft új alkotása, a Skull and Bones.

A Ubisoft Singapore az E3-on bemutatta a francia kiadó talán legizgalmasabb alkotását, mely nem titkoltan az Assassin's Creed 4: Black Flag nyomdokába kíván lépni. A Skull and Bones ötlete is a kalózos bejegyzés fejlesztésének befejeztével fogant meg a csapat tagjaiban, miután megalkották a vízeffekteket. Az ötletből végül játék lett és a héten be is mutatkozott a program, mely kimondottan a PvP küzdelmekre helyezi a hangsúlyt.

A látottak alapján egy feltörekvő kalózkapitányt alakítunk, aki friss húsként érkezik az Indiai-óceán vizeire és persze fel kell nőnie a feladathoz. Rejtekhelyet kell keresnünk, mely a csapatunk központja is lesz egyben; embereket kell toborozni; és persze folyamatosan fosztogatni kell a vizeinken. Miután PvP játékról van szó, így a többi, játékosok által irányított kalózhajóra is figyelnünk kell. A Skull and Bones 2018 végén jelenik majd meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEOreg3 #3
    hála az égnek, hogy külön játékba rakták ezt, soha többet nem akarok tengeri csatát vívni egyetlen Assassins Creedben sem, gyűlöltem minden percét
  • Ender Wiggin #2
    Mondjuk a BF és a Rogue legjobb részi a tengeri csaták voltak, de azért csak ezt játszani kicsit fárasztó lehet...
  • AnuluWork #1

    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.06.18. 14:28:46