Ötvös Tibor

Age of Empires: Definitive Edition - még az idén megjelenik

20 évvel a megjelenés után idén visszatér az első Age of Empires rész, a mai kornak megfelelő külsőségekkel.

1997-ben jelent meg az Ensemble Studios kultikus és azonnal világsikert arató stratégiai alkotása, az Age of Empires, mely aztán több folytatást és mellékágat is kapott az évtizedek során. Most pedig, a Definitive Edition-ok korában úgy tűnik, hogy a Microsoft ismét ad egy esélyt a címnek. Az E3-on ugyanis bejelentették, hogy készül az Age of Empires: Definitive Edition, mely a mai követelményeknek megfelelő csinosításokat kap.

Először is a grafika akár 4k-ban is élvezhető, a hangokat és a zenéket is teljesen újrahangszerelik és persze az első rész mellett a Rise of Rome kiegészítő is része lesz a csomagnak. A trailer mellett mindössze ennyit árultak el a Microsoft munkatársai, a bővebb információkat a kölni Gamescom-ra tartogatják. A cég szerint érdemes lesz akkor is figyelemmel kísérni a saját kis konferenciájukat, mert nagy bejelentéssel készülnek a franchise kapcsán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #7
    Akkor lenne egy ilyen a mai kornak megfelelő, ha ilyesmi játékmenet mellett olyan grafikája lenne, mint amikor pl az assassin's creedben néz le valaki egy toronyház tetejéről.

    Jó, itt most nem erről a remakeről beszélek, hanem az rts műfajról.
  • morguldae #2
    VÁRJUK!
  • Gauge #1
    IGEEEEEEEN!!!!:)