Ötvös Tibor

Új hőst kínál a Dishonored: Death of the Outsider

Billie Lurk, Daud helyettese lesz a Dishonored: Death of the Outsider főhőse.

Az Arkane Studios hivatalosan is bemutatta a Dishonored franchise legújabb bejegyzését, mely egy, a jelek alapján önállóan is futtatható kiegészítő lesz és a Dishonored: Death of the Outsider címet kapta. Érdekes, de a címben nem szerepel a kettes szám, szóval az első részhez kapcsolódik a történet. Ez egyébként a főszereplő Billie Lurk személyéből már kitalálható, hiszen a karakter Daud helyettese és az első rész DLC-jében már láthattuk.

A játékban egy bizonyos Kívülállót kell megtalálnunk és likvidálnunk, de ehhez persze szükségünk lesz minden képességünkre és tehetségünkre. Az első trailer alapján Billie kimondottan érdekes és ügyes karakter lesz, akivel jó kis kalandot élhetünk át. A Dishonored: Death of the Outsider szeptember 15-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • AcsMarci #3
  Végső soron Doud is áruló volt, ez a lány meg őt árulta. De az érdekesebb inkább az Outsider (aki a trailer alapján ugyan az, mint aki az elsőben a képességeinkről magyaráz, viszont akkor már feltehetőleg nem él, szóval ez inkább előzmény lesz, mint folytatás).
  Utoljára szerkesztette: AcsMarci, 2017.06.22. 01:17:18
 • Ender Wiggin #2
  Billie mintha áruló lett volna, nem éppen egy karakter, akinek a bőrébe érdemes lenne bújni...
 • ugh #1
  Vegre valami.
  Iden meg semmi fps-tps nem volt amiert erdemes lenne bekapcsolni a gepet.
  Ez igy szeptemberre azert elegge necces..